Forum Discussion

IndykPtasiKrol's avatar
IndykPtasiKrol
Seasoned Newcomer
4 days ago

Pakiet Grabarz a promocja intela

Cześć. Mam pytanie do ludzi z EA lub kogoś kto wie więcej w tym temacie.

Skorzystałem z promocji Intel Gamer Days. Kupiłem procesor i dostałem w pakiecie Battlefield 6 który już pobrałem przez aplikacje EA na PC. Zależało mi od początku aby posiadać Battlefield 6 przed premierą razem z dodatkami, ale nie mam pewności czy takowy pakiet znajdował się w tej promocji. 

Czy ktoś byłby w stanie pomóc?

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 days ago

W tej chwili nie mogę potwierdzić, że będzie to możliwe IndykPtasiKrol​, jeśli pojawi się taka opcja - dam Ci znać. 

• IndykPtasiKrol's avatar
    IndykPtasiKrol
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

A są jakieś wieści, w razie w, czy bedzie się dało po premierze ulepszyć do phantom edition?

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    4 days ago

Coś kojarzę że przy BF2042 osoby które kupowały klucze z nie oficjalnej dystrybucji, po premierze też dostawały nagrody przedpremierowe. To chyba zależy kiedy klucz został wygenerowany. Mogę się mylić oczywiście 😉

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 days ago

Hej IndykPtasiKrol​ 

Sprawdziłem regulamin promocji - link, nie ma w nim niestety wzmianki na temat dodatkowych pakietów, które otrzymałbyś przy zamówieniu przed premierowym. 

• Witam. Zazwyczaj, jeśli aktywowałeś grę przed premierą w ramach promocji partnerskiej, to powinieneś otrzymać Pakiet Grabarz który był bonusem za zamówienie przedpremierowe automatycznie.

About Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.87 PostsLatest Activity: 24 minutes ago