Forum Discussion

ArKoV89K2A's avatar
ArKoV89K2A
Seasoned Rookie
3 months ago
Solved

POŁĄCZENIE NIEUDANE

Nie udało się połączyć z serwerami EA. Sprawdź swoje połączenie z Internetem, upewnij się, że klient platformy jest online i spróbuj ponownie. Więcej informacji znajdziesz na stronie ea.com/unable-to-connect. 

KOD BŁĘDU 1:8600 1S:51002S:570 19S

Żadne rozwiązanie z tego linku nie pomaga.

Premiera i takie rzeczy. Internet Orange 5G prędkość od 400-800Mb/s nie zrywa wszystko jest ok.

Dodam że w otwarciej becie nie miałem żadnych problemów.

Gra kupiona na Steam.

• Pobieracie darmowe oprogramowanie Cloudflare działa podobnie do VPN.

https://developers.cloudflare.com/cloudflare-one/connections/connect-devices/warp/download-warp

25 Replies

• YetiPLLL's avatar
    YetiPLLL
    Seasoned Traveler
    3 months ago

Cieszyć się grą to mogłeś kiedyś, jak kupiłeś na płycie, zainstalowałeś i wszystko działało.

• Sebko_Hunter's avatar
    Sebko_Hunter
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

Zbawienne! Działa - dzwoniłem nawet do Orange z prośbą o przypisanie publicznego IPv4... Dzięki!

• Asalok's avatar
    Asalok
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

Zrobiłem wszystkie kroki proponowane przez EA oraz wszystkie na forum, jednak dla mnie nic nie zadziałało. Natomiast co mi pomogło, to po prostu odpięcie pendrive, na którym miałem zgrane installki systemowe, więc możecie spróbować w ten sposób. Mam nadzięję, że pomoże.

• Snickeersss's avatar
    Snickeersss
    Newcomer
    3 months ago

Zrobiłem wsio jak opisałeś wyżej niestety nadal nie działa... pozostaje ten cloudflare ale nie uważam tego za rozwiązanie tylko doraźną pomoc. Uważam, ze na premierę takie coś nie powinno mieć miejsca.

• WhiteZomo's avatar
    WhiteZomo
    Rising Novice
    3 months ago

Wiesz co może powodować że po zrobieniu tego profilu IPv4 i zmienieniu z ipv6 na ipv4 wraca do ustawień z ipv6? 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 4 hours ago
192 Posts