Forum Discussion

LukaszLuki92's avatar
LukaszLuki92
Seasoned Newcomer
5 days ago

problem z urochomienie

witam mam problem z urochomienie w battlefield 6 podczas urochomienia gry wyskakuje mi błąd:

tego oprogramowania nie można używać gdy gra jest uruchomiona upewnij się że jest ono wyłączone lub uruchom ponownie komputer: autohotkey 

Proszę o pomoc :)

5 Replies

• Witam. AutoHotkey to program do automatyzacji i tworzenia Makr który prawdopodobnie koliduje z grą. Żeby to naprawić, wystarczy, że zamkniesz ten program. Poszukaj ikony AutoHotkey w zasobniku systemowym obok zegara i zamknij go, albo użyj Menedżera Zadań (Ctrl+Shift+Esc), znajdź procesy z nazwy "AutoHotkey" i zakończ je. Jeśli to nie pomoże, po prostu pobierz program do deinstalacji  np. Wise Uinstaler, przy okazji usunie pozostałości po programie, zrestartuj komputer. 

• LukaszLuki92's avatar
    LukaszLuki92
    Seasoned Newcomer
    5 days ago

Pobrałem ten program  i odinstalowałem tego autohotkey ale nadal jest ten sam błąd to już nie wiem to jakie są te programy co blokują może mi pomożesz przez discorta 

• Fezuesz's avatar
    Fezuesz
    Rising Adventurer
    5 days ago

Cześć, tak jak ​ Chytrooki​  wspomniał jakiś program koliduje z grą. Polecam wejść sobie w aplikacje autostartu i wyłączyć wszystkie zbędne programy, a następnie zrestartować komputer. Ludzie donoszą o aplikacjach typu: G-hub czy Corsair iCUE więc coś co zarządza peryferiami. Po wyłączeniu tych aplikacji użyj opcji -> napraw. Jeśli to nie pomoże to na łamach forum wyczytałem, że reinstalacja anty-cheata może zadziałać.

https://help.ea.com/pl/articles/platforms/pc-ea-anticheat

• LukaszLuki92's avatar
    LukaszLuki92
    Seasoned Newcomer
    5 days ago

Zrobiłem a teraz mam błąd żeby włączyć bezpieczne włączanie znalazłem to w biosie i nadal mam ten błąd 

About Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.32 PostsLatest Activity: 9 hours ago