Forum Discussion

matiqus's avatar
matiqus
Rising Rookie
15 hours ago

Ranked

Witam ,mam pytanie odnośnie rankedow ,bo strasznie mnie to denerwuje i moich znajomych z którymi Gramy jako zespół,  To wiec tak, wczoraj  spiknelismy się z ziomkami na parę męczy rankedowych i stało się takie coś  !!!& 2 z timu dostało komunikat że za niska ranga moja jest BrązII ,kolega srebro zaczął i 2 z następnymi złoto i platyna. To teraz coś jest nie tak skoro nie mogę ze  znajomymi w timie zagrać to dla czego jak włączam rankedy i wyszukuje randomow  z odznaka Mistrzstwo  co wogule nie powinno się stać to następnych z ELITA z lvl 129 , proszę coś z tym zrobić,  i kwestią łączenia się w zespoły w redsec do czego to doszło żeby 2 grupy po 4 graczy grały razem !!!!!!!osobiście  jest to nie uczciwe wobec innych graczy , jedna sprawa jeszcze @niedawno pisałem o niby brakującym sprzęcie sezon 3 , mam to wszystko odblokowane i w zadaniach jest to samo jeszcze raz do zdobycia tych samych broni i gadżetów WTF ,kpina jakaś.  Podrawiam 

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 16 days ago
238 Posts