Forum Discussion

grzejnik15's avatar
grzejnik15
New Novice
3 months ago

Tactical sprint

Hej witam Uważam że bf6 jest naprawdę dobra gra a ostatnia aktualizacja dała naprawdę dobre mapy ale w tym wszystkim brakuje moim zdaniem sprintu taktycznego  Myślę że gra dostała by taka nową energię i przyciągnęła graczy  brakuje jeszcze samej rozgrywki niestandardowe z botami tak jak było w bf2042 Uważam że jako opcja to jest całkiem fajne Pozdrawiam życzę sukcesów  Grzejnik 15

7 Replies

• Hej uważam że w bf6 zdecydowanie brakuje sprintu taktycznego nowa mapa w Bawarii ok  fajne było by pograć tak jak specjaliści 

• grzejnik15's avatar
    grzejnik15
    New Novice
    1 month ago

Hej czy jest szansa na dodania sprintu taktycznego w aktualizacji pozdrawiam

• OFFik's avatar
    OFFik
    Rising Veteran
    29 days ago

Celowo nie dodano tej funkcji. Gra już teraz jest bardziej dynamiczna od poprzednich części ze względu na mniejsze mapy, odległości między punktami i laserowe dzidy :D Dodanie takiego biegu pozwalające na szybsze poruszanie się mogłoby być problemem, szczególnie dla nowych graczy. Ja po prostu biegam z nożem jak gonię na punkt i jest szybciej XD

• -iuu-PL's avatar
    -iuu-PL
    Rising Novice
    26 days ago

grzejnik15​ dzięki że zniszczyłeś mi battlefield 6..... dając dobrą fore dla EA/DICE, a o innych nie pomyślałeś pewnie.....

• Czyli gra ma być według ciebie jeszcze szybsza? Aby spoceni gracze mogli jeszcze bardziej biegać bezmyślnie po mapie. OK! Patrząc na to z perspektywy BF2, BF3, BF4 to BF6 jest bardzo szybki. Nie istnieje tam nawet coś takiego jak zmęczenie u żołnierza co było w poprzednich częściach. Możesz spamować sprint ciągle i nieustannie. A Ty chcesz to jeszcze bardziej przyśpieszyć. Uważam że trzonem BF-a jest taktyczna gra, a nie bieganie jak małpa od punktu do punktu w stylu COD. Tyle w temacie.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 5 days ago
233 Posts