Forum Discussion

FRYZJER87's avatar
FRYZJER87
New Novice
3 days ago

Battlefield 6 Phantom brak Phantom zawartości

Sam już osiągam 14 lvl więc wasze 25 lvl szybkiego dostępu przestaje mnie interesować chce odzyskać pieniądze bądź uzyskać rekompensatę za stracony czas pisania do was i szukania jak to wogóle zrobić. Gdy już znalazłem zostałem olany i dalej nie mam swojej zawartości.

Gram na ps5 więc kupiłem najdroszego battlefielda i zostałem potraktowany chyba najgorszy możliwy sposób.

5 Replies

• Ej chłopaki... ale to chodzi o BattlePassa który rusza chyba 28 października. Ba nawet przecież przez problemy z serwerami w dzień startu, poszło info że pierwszy BattlePass jest za darmo dla wszystkich, a osoby które kupiły Phantom Edition, dostaną 25poziomów w drugim battlepassie.

• lipesss's avatar
    lipesss
    Seasoned Newcomer
    7 hours ago

To samo u mnie porażka niech zwracają kasę za oszustwo i nie wywiązanie sie z umową kupna sprzedaży po co mi to było jak nie działa 

• Wbiłem już 18 lvl sam i myślałem że coś źle zrobiłem bo nie działa u mnie 25lvl za wersje Phantom. Co robić na PS5?

• Ale ten 25 poziom jest za przepustkę bojowa/battlepass kiedy sezon 1 ruszy za dwa tygodnie. Będziecie mieli pominięcie 25 poziomów przepustki bojowej. Nie poziom w grze 🤣.

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.73 PostsLatest Activity: 16 minutes ago