Xiuqs125Rising Traveler17 hours agoBF6 nie uruchamia się (AMD)Taki błąd wywala gdy chcę wejść do menu, Stery AMD najnowsze, wczoraj gra odpalała dzisiaj już nie za każdym razem.I po restarcie inny bład:
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 12 hours ago267 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 12 hours ago267 Posts
Recent DiscussionsGra nie uruchamia sie - problem z serwerami? Występuje aktualnie problem z uruchomieniem gry: I takie zapętlenie.... BF6 nie uruchamia się (AMD) Taki błąd wywala gdy chcę wejść do menu, Stery AMD najnowsze, wczoraj gra odpalała dzisiaj już nie za każdym razem. I po restarcie inny bład: Hit Reg Cześć, niedawno kupiłem BF6 i strasznie odpycha mnie od tej gry pewna kwestia. Mianowicie rejestracja trafień. Mimo tego, że widzę, że kule trafiają to nie widać hit markerów ani nie zadaję obraże...Problem z uruchomieniem Battlefield 6 Po ostatniej aktualizacji 4 sezonu nie mogę uruchomić gry. Wyskakuje taki komunikat! Proszę o pomoc Mikroprzycięcia myszki Od kilku dni mam problem z myszką w Battlefield 6. Co jakiś czas jej ruch wyraźnie się zacina lub przeskakuje, przez co celowanie jest niepłynne. Dzieje się to losowo i tylko w Battlefield 6 – w inny...