Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago200 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago200 Posts
Recent DiscussionsWywala do puliptu albo zacina się gra i nic się nie da zrobić Proszę o pomoc ciągle mi się zawiesza gra albo wywala do pulpitu - w załączniku raport Stabilizacja celowa. Stabilizacja celowania na PC nie dziala. Nie zaleznie od przypisanego klawisza, przycisku na myszce postac nie wstrzymuje oddechu a celownik goni góra dól. Jakies pomysly co mozna z tym zrobic? Mysz i klawiatura Witam. Mam klawiaturę aula p87pro i myszkę sterlseries aerox3. W darmowym redsec nie działa ani jedno ani drugie mimo że na ps5 pokazuje że jest połączone. Można temu jakoś zaradzić ? Problemy z serwerami, packet loss Hej. Wszystko było u mnie super do czasu wprowadzenia aktualizacji, w której dodano tryb zimowy. Aktualnie da się grać, ale ekran szarpie z powodu packet loss. Najgorzej jest wtedy, gdy pojawią się ż...Keymapping problem, Playstation 5 Cześć, mam problem z battlefieldem 6. Otóż przy podlączeniu klawiatury i myszy na konsoli przy puszczeniu dowolnego przycisku na klawiaturze, gra interpretuje to jako zoom lub zoom+strzał. Zmieniałe...