Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 10 hours ago209 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 10 hours ago209 Posts
Recent DiscussionsWyzwania Witam.Problem rozwiązany dzięki ,zupełnie zapomniałem że jest taka opcja 1 raz czyściłem konsole w ten sposób nigdy nie było takiej potrzeby,Natomiast jest jeszcze coś i dla mnie jest to ważne bo lub...DirectX Error Cześć, Kiedy zostanie naprawiony problem z błędem „DirectX Error”? Chciałbym w końcu pograć w grę za która zapłaciłem. Co się dzieje z serwerami? Brak możliwości połączenia od 9 rano a jest 14:30. Ile godzin można czekać? Co się dzieje? Nie mogę uruchomić gry - niezidentyfikowany błąd. Cześć, wczoraj kupiłem BF6, zagrałem jedną grę online i wszystko było w porządku. Dziś chciałem uruchomić grę ponownie i niestety ale nie jestem w stanie tego zrobić, ponieważ wyskakuje mi błąd. Poł...Wyrzuca mi błąd CE-108255-1 w trybie wyzwania . Witam , czy ktoś miał podobny problem z błędem ce-108255-1 w trybie wyzwań ? Kraszuje mi grę w trybie wyzwań , tylko w trybie wyzwań , w innych teybach gra działa poprawnie . Czym to może być spowodo...