EA_KubaCommunity Manager3 months agoHej DextiMond Czy tryb pojawił się po ponownym uruchomieniu gry?
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 hours ago225 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 hours ago225 Posts
Recent DiscussionsWersja systemu Windows nie jest obsługiwana Ni jestem w stanie uruchomić gry, pojawia mi się informacja o rzekomym nie obsługiwaniu mojego systemu Windows. Problem w tym że jest aktualny i spełniam wszystkie wymagania do uruchomienia gry ...EA Anticheat Javelin Witam, już drugi raz dziś w losowym momencie wyłącza mi grę z komunikatem poniżej: Co mam zrobić? Oczywiście żadnych nielegalnych programów nie mam. Przesyłam plik DxDiag. Statystyki przełamanie Zrobiłem wcześniej zgłoszenie przez formularz że rozgrywki w trybie przełamania nie są liczone do statystyk szczegółowych. Widać je było tylko w zakładce profil. Teraz zrobiliście coś zupełnie odwrot...Problem z uruchomieniem gry po aktualizacji z 17.03 Witam, po wczorajszej aktualizacji gra się po prostu nie uruchamia. Jeszcze 16.03 przez chwilę grałem, po patchu już nie. Wywaliłem grę, zainstalowałem ponownie, uruchamiam jako admin, wyłączyłem zap...BF6 - Błąd podczas ładowania gry - 0:89001S:7C:-13561655840 Witam wyskoczył mi błąd 0:89001S:7C:-13561655840 co to może oznaczać?