Forum Discussion

Bietek's avatar
Bietek
Seasoned Newcomer
23 days ago
Solved

Connection Lost BF6

Cześć, próbując włączyć kampanie fabularną, po uruchomieniu drugiego "launchera" cały czas wyskakuje mi błąd "Utracono połączenie", próbowałem sprawdzać spójność plików, resetować grę, steama, komputer. Nic nie zadziałało. Co mogę zrobić?

• Dzięki za odpowiedź, nie mam wpiętego żadnego pendrive'a, chwilowo pomogła mi zmiana internetu z mobilnego hotspota na domowe WI-FI, zależy mi jednak, aby móc odpalić kampanie również korzystając z mobilnego hotspota. Czy jest to możliwe?

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    20 days ago

Hej Bietek​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Czy do Twojego komputera wpięty jest jakiś pendrive? Jeśli tak - wypnij go i spróbuj ponownie uruchomić kampanię.

• Bietek's avatar
    Bietek
    Seasoned Newcomer
    20 days ago

Dzięki za odpowiedź, nie mam wpiętego żadnego pendrive'a, chwilowo pomogła mi zmiana internetu z mobilnego hotspota na domowe WI-FI, zależy mi jednak, aby móc odpalić kampanie również korzystając z mobilnego hotspota. Czy jest to możliwe?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    19 days ago

Dzięki za odpowiedź Bietek​ 

Jeśli chodzi o połączenie przez mobilny hotspot to istnieje wiele czynników, które mogą wpływać na to dlaczego gra nie chce się uruchomić, kiedy komputer jest przez niego podłączony. 

Upewnij się, że jesteś w miejscu gdzie zasięg jest możliwie najlepszy i jesteś w obszarze na którym dostępny jest szybki Internet LTE. 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago
203 Posts