Forum Discussion

bigos553's avatar
bigos553
New Rookie
4 days ago

Dziwny bug zwiazany z wyzwaniami

Siema przychodzę z pewnym problemem. Otóż skonczylem wyzwania dotyczace maestrii na dwóch klasach (szturmowiec i wsparcie) i problem jest taki że na karcie gracza nie moge wybrać czerwonej odznaki (elita) tylko moge ustawić tą platynową jedynie. A i gdy też chce ustawić ikonkę wspracia (taki plusik tez za wyzwania marstrii klas) na karcie gracza to pokazuje mi że musze zrobić wyzwanie WSPARCIE 3 pomimo tego że mam to już zrobione. Ktoś wie jak to ogarnąć? Dodam tylko ze gram na konsoli i nie wiem czy to może mieć związek z tym. Dołączę kilka zdjęć na których widać że mam zrobione te wyzwania a gra uznaje tak jakby że ich nie zrobiłem. Z góry dzięki za pomoc.

2 Replies

• Hej,

Po zrestartowaniu gry i zagraniu kilku meczów czerwone odznaki powinny być  już dostępne do wyekwipowania. Sam doświadczyłem tego buga i mogę potwierdzić, że dość szybko się naprawił. Daj znać czy u Ciebie też już jest okej.

• bigos553's avatar
    bigos553
    New Rookie
    3 days ago

Niestety to nic nie pomogło. Próbowałem zrobić reinstall gry ale tak samo nie pomogło.

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.156 PostsLatest Activity: 3 hours ago