[EA APP] Rekompensaty za brak pełnego dostępu do gry
Zwracam się z uprzejmym zapytaniem dotyczącym polityki rekompensat w kontekście niedawnego problemu technicznego z dostępem do serwera w dniu premiery gry za pośrednictwem aplikacji EA App.
Z posiadanych przeze mnie informacji wynika, iż gracze, którym udało się uzyskać dostęp do rozgrywki poprzez strzelnicę bądź w trybie portal poprzez wielokrotne próby dołączenia do gry (tzw. "spamowanie" przycisku "X"), przed implementacją Państwa poprawki, nie kwalifikują się do otrzymania rekompensaty.
Osobiście udało mi się dołączyć do rozgrywki w trybie Społeczności na krótko przed usunięciem błędu wyżej wymienioną metodą. Przez kilka godzin byłem pozbawiony możliwości udziału w grze, podczas gdy inni gracze cieszyli się pełnym dostępem.
Jeśli brak rekompensaty jest związany z faktem, iż problem techniczny został przez nas "ominięty" uważam tę sytuację za wysoce niesprawiedliwą i budzącą sprzeciw.
Podkreślam, iż to nie po stronie użytkowników leży obowiązek poszukiwania doraźnych rozwiązań dla błędów w Państwa grze. Co więcej, gracze nie powinni być w żaden sposób "karani" (poprzez brak rekompensaty) za znalezienie i wykorzystanie tymczasowej metody na dołączenie do gry, zwłaszcza w sytuacji, gdy błąd uniemożliwiał pełną rozgrywkę (kampania oraz tryb wieloosobowy po za serwerami społeczności). Jest to odczucie podzielane przez wielu użytkowników dotkniętych tym problemem.
W związku z powyższym, uprzejmie proszę o oficjalne ustosunkowanie się do kwestii polityki rekompensat w odniesieniu do opisanych okoliczności, pozdrawiam.