Forum Discussion

InvisibleCraccK's avatar
InvisibleCraccK
Seasoned Novice
3 months ago

Gra się nie uruchamia platforma steam

Dzień dobry otóż od wczoraj mam problem z Battlefield 6 na platformiie steam.  pobrana dużo wcześniej wersja preorderowa po kliknięciu graj wyskakuje okno ładowania pasek napełnia się do końca okno znika a na steam pojawia się znowu na zielono graj i tak za każdym razem reinstalowałem gre sprawdzałem spójność, bezpieczny ruzruch również włączony.  a w pobieraniu jest napisane, że "gra nie została jeszcze wydana" Pomijając fakt, że póki co nie ma żadnej informacji o rekompensacie dla graczy którzy kupili gre na steam.

28 Replies

• InvisibleCraccK's avatar
    InvisibleCraccK
    Seasoned Novice
    3 months ago

u mnie tak samo na steam i na EA gdzie kupiłem znowu to samo ekran ładowania pasek do końca i nic znika ekran i świeci się dalej żeby kliknąc graj

• dadi21210's avatar
    dadi21210
    Rising Newcomer
    3 months ago

U mnie ten sam problem, gre kupiłem rano na steam, ciągła informacja ze gra nie zostala wydana, a EAplay nie wykrywa gry w bibliotece mimo ze konta są połączone, w moim przypadku opcja "płynnego ruchu" jest na dzień dobry zablokowany na opcji WYŁ. Próbowałem wszystkiego co znalazłem na forach i grupach. Jest szansa ze to problem po stronie producenta?  

InvisibleCraccK
    Seasoned Novice
    3 months ago

Ciężko powiedzieć czy to po stronie producenta ja też próbowałem wszystkiego na steam nie pomogło zrobiłem refunda oddali siano kupiłem na EA to samo i też próbowałem wszystkiego dalej to samo się dzieje. sterowniki najnowsze starsze bios też starsza wersja nowsza nie pomaga nic. ekran ładowani się pojawia pasek do końca ekran znika i nic się nie dzieje. 

• dadi21210's avatar
    dadi21210
    Rising Newcomer
    3 months ago

Dobra, chyba ogarnięte :) 
    Zabezpieczenia Windows > Kontrola aplikacji i przeglądarki > Ustawienia funkcji Ochrona przed programami wykorzystującymi luki > Wymus losowe generowanie obrazów ( obowiązkowa funkcja ASLR), i to ASLR przełączylem na (wyłączone domyślnie) 
     I gra się odpalila, przedtem wywalali na łądowaniu tego screena, teraz normalnie poszło intro i siedze w menu gry, nie wiem jak z tym dalej, ale poszlo
     zalecam jeszcze połowe antywirusa windowsowego wyłaczyć

InvisibleCraccK
    Seasoned Novice
    3 months ago

Normalnie jesteś wielki jakbym mógł to bym Cie ucałował haha dziękuję Ci bardzo pomogło gra działa wszystko <3

• Siema, u mnie problem po zainstalowaniu jest komunikat i pokazuje mi w steam ze gra nie została wydana i pobrane 278bajtów chociaz gra się ściągala normalnie.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago
203 Posts