Brak skina Versatile z Twitch od 3 miesięcy i brak wsparcia ze strony Supportu
Niestety, dalej nie dostałem skina Versatile za transmisje twitch i suba. Sprawa trwa już 3 miesiące i polega na wymianie tych samych maili z Supportem, który to wysyła mi bezmyślnie templatki ewidentnie nie zapoznając się z dostarczonymi wymaganymi dowodami. Śmieszne jest to, że Support raz mi pisze o tym, że problem jest znany i team techniczny pracuje nad nim gdyż zidentyfikowano więcej osób z tym problemem a później, że nie spełniam warunków przyznania tego skina. Ciekawe, w takim razie że dostałem inne nagrody za spędzony czas na transmisji :D
Jakimś dziwnym trafem kasę zjadło z karty, na twitchu w giftach skin wisi a w grze go nie ma. To co tu się dzieje EA? Czary mary?
Support w ogóle nie poświęca nawet 10 minut na zapoznanie się ze sprawą i dostarczonymi dowodami. Problem ciągnie się już 3 miesiące gdzie takie rzeczy można załatwić w 24h przyznając kod do wpisania w EA App albo w ramach rekompensaty jakąś liczbę coinsów. Nie rozumiem dlaczego to tyle trwa, ewidentnie Support lub EA nie radzi sobie z problemem w postaci brakujących treści a wystarczy wyjść naprzeciw i po prostu dać użytkownikom kody lub rekompensaty jakieś.
Ogólnie z tak słabym Supportem nie spotkałem się nigdy wcześniej. EA_Kuba czy mogę prosić o interwencję i przekazanie numeru ticketu do kogoś kto zajmie się tym na poważnie? Chętnie przekażę dowody po raz 3 jeśli trzeba..
EA. 229013305