Forum Discussion

solony219's avatar
solony219
Seasoned Newcomer
7 days ago

Keymapping problem, Playstation 5

Cześć, mam problem z battlefieldem 6. Otóż przy podlączeniu klawiatury i myszy na konsoli przy puszczeniu dowolnego przycisku na klawiaturze, gra interpretuje to jako zoom lub zoom+strzał.

Zmieniałem porty usb, przywracałem domyślne ustawienia, usuwałem bindy związane z zoomem i strzałem, odlączałem pada, odłączałem słuchawki, odłączałem myszkę i problem dalej występuje. W innych tytułach które otrzymały wsparcie klawiatury i myszki  na ps5 wszystko śmiga perfekcyjnie. Na ten moment nie jestem w stanie czerpać przyjemności z gry.

3 Replies

• Fitmv's avatar
    Fitmv
    New Novice
    6 days ago

Ewidentnie problem po ich stronie. Mam ten sam problem plus nie moge sie obracać myszą bo postać nie nadaza za ruchem, zaczyna ja lagowac i tak jak napisałeś nie da sie grać na ten moment...

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 days ago

Hej solony219​ Fitmv​ 

Dajcie nam znać w jaki sposób klawiatura + mysz podłączone są do konsoli oraz podajcie nam markę oraz model zestawu. 

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.81 PostsLatest Activity: 11 minutes ago