Forum Discussion

solony219's avatar
solony219
Seasoned Novice
11 months ago
Solved

Keymapping problem, Playstation 5

Cześć, mam problem z battlefieldem 6. Otóż przy podlączeniu klawiatury i myszy na konsoli przy puszczeniu dowolnego przycisku na klawiaturze, gra interpretuje to jako zoom lub zoom+strzał.

Zmieniałem porty usb, przywracałem domyślne ustawienia, usuwałem bindy związane z zoomem i strzałem, odlączałem pada, odłączałem słuchawki, odłączałem myszkę i problem dalej występuje. W innych tytułach które otrzymały wsparcie klawiatury i myszki  na ps5 wszystko śmiga perfekcyjnie. Na ten moment nie jestem w stanie czerpać przyjemności z gry.

• Fitmv's avatar
    Fitmv
    8 months ago

Dokładnie się z Tobą zgodzę kolego. Tyle hajsu się płaci a w battlefieldzie maja błąd przez który nie da się grać. Dobrze,  że wyszedł Arc Raiders teraz tam sie godziny spędza.  Pozdro 😊

11 Replies

• Fitmv's avatar
    Fitmv
    Seasoned Novice
    11 months ago

Ewidentnie problem po ich stronie. Mam ten sam problem plus nie moge sie obracać myszą bo postać nie nadaza za ruchem, zaczyna ja lagowac i tak jak napisałeś nie da sie grać na ten moment...

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago
275 Posts