killbill1001000Seasoned Newcomer3 months agoNie działa gra Kup grę co za patafiany Nie widzi zainstalowanych dodatków. Dziesięć razy inatalowałem
tomek-A2Rising Newcomer3 months agoSpoko 4 maile im wysłałem, bo to jest hit, że płacisz za grę i nie dostajesz tego co miałeś dostać XD
GZSTEFANSeasoned Novice to tomek-A23 months agodokładnie to samo zrobiłem i niech łajzy oddają PD które użyłem przez przypadek !!!
GZSTEFANSeasoned Novice to tomek-A23 months agodokładnie to samo zrobiłem i niech łajzy oddają PD które użyłem przez przypadek !!!
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago208 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago208 Posts
Recent DiscussionsDirectX Error Cześć, Kiedy zostanie naprawiony problem z błędem „DirectX Error”? Chciałbym w końcu pograć w grę za która zapłaciłem. Co się dzieje z serwerami? Brak możliwości połączenia od 9 rano a jest 14:30. Ile godzin można czekać? Co się dzieje? Nie mogę uruchomić gry - niezidentyfikowany błąd. Cześć, wczoraj kupiłem BF6, zagrałem jedną grę online i wszystko było w porządku. Dziś chciałem uruchomić grę ponownie i niestety ale nie jestem w stanie tego zrobić, ponieważ wyskakuje mi błąd. Poł...Wyrzuca mi błąd CE-108255-1 w trybie wyzwania . Witam , czy ktoś miał podobny problem z błędem ce-108255-1 w trybie wyzwań ? Kraszuje mi grę w trybie wyzwań , tylko w trybie wyzwań , w innych teybach gra działa poprawnie . Czym to może być spowodo...Po aktualizacji styczniowej nie da się już grać.. Cześć, posiadam laptopa predator Helios neo 16. 16gb RAM, i9, etc 4060 laptop goi. Po zainstalowaniu patcha kilka dni temu na steam mam same klatki i wszystkie parametry jak były na zielono to teraz ...