killbill1001000Seasoned Newcomer10 months agoNie działa gra Kup grę co za patafiany Nie widzi zainstalowanych dodatków. Dziesięć razy inatalowałem
tomek-A2Rising Newcomer10 months agoSpoko 4 maile im wysłałem, bo to jest hit, że płacisz za grę i nie dostajesz tego co miałeś dostać XD
GZSTEFANSeasoned Novice to tomek-A210 months agodokładnie to samo zrobiłem i niech łajzy oddają PD które użyłem przez przypadek !!!
GZSTEFANSeasoned Novice to tomek-A210 months agodokładnie to samo zrobiłem i niech łajzy oddają PD które użyłem przez przypadek !!!
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 5 days ago273 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 5 days ago273 Posts
Recent DiscussionsWeryfikacja plików utknęła na 99% Super update. Przy 99 procentach taki psikus ? Dodam, że mam dysk M2 dobrej kondycji, sprawdzone przez CrystalDiskInfo. Stale jakieś problemy. Witam , czy na konsolach tak wyglądają u Was tekstury ? Mam problem , mam xboxa series x , i mam BF6 , gram głównie w multi mam zainstalowany pakiet tekstur wysokiej rozdzielczości a te tekstury wyglądają fatalnie. i dlatego moje pytanie czy każdy tak ma ...L Nie mogę zagrać RG5R5V RG5R5V Błąd w naliczaniu punktów Witam od jakiegoś czasu gra w bf 6 w trybie rankingowym nalicza mi zle punkty pomimo zdobycia punktów i podsumowaniu że powinien mieć plus i tak są mi odejmowane np zrobiłem +8 punktów a po zakończen...