Forum Discussion
9 Replies
- matiqus25 days agoSeasoned Novice
Witam , Kupiłem przed premierowo bf6 Pro i w sezonie 2 mam jeszcze raz wykupić ? To jest błąd?? Czy faktycznie wymagany jest zakup ? Jeśli tak to ja podziękuję za takie numery ,poprostu proszę o konkretną odpowiedź. Dziękuję pozdrowionka
- A7I3N25 days agoNew Traveler
PRO jest przypisywane do sezonów, każdy sezon jest inny.
- conder7625 days agoSeasoned Newcomer
ja mam tak samo i wygląda na to że oni mają taki Zamiar by znowu kupić pro na sezon
- OFFik25 days agoNew Hotshot
Nie czytałeś co kupujesz.
BF Pro to token do Sezonu. Miałeś to w S1 a teraz jest nowy Sezon. Zamiast kupować zwykłego battle passa możesz kupić battle passa w wersji BF PRO, który daje trochę więcej benefitów (czy warto czy nie to już każdemu wedle potrzeb) - matiqus24 days agoSeasoned Novice
Kupiłem tego droższego były 2 do wyboru bf6 Pro wersja phantom i tak dużo było wszystkiego odblokowane cieszyłem się jak dziecko , Możliwe że nie doczytałem chociaż nie, czytałem wszystko i byłem przekonany skoro kupuje to już będzie cały czas no cóż ŻYCIE .
- OFFik23 days agoNew Hotshot
To nie jest błąd matiqus, dostałeś żeton BF PRO na 1 sezon tylko. BF Pro to pass na sezon dający parę benefitów więcej od zwykłego Battle Passa.
- A7I3N21 days agoNew Traveler
Błędem jest to że na piewszym miejscu jest post z przed trzech dni, chociaż temat założony był cztery dni temu, ale to inna bajka. Zanaczam sortuj od najstarszych i dalej to samo. Chyba AI myśli za nas.😎
- matiqus20 days agoSeasoned Novice
Nie zatrybilem może starość hehe, gdzieś tam się wdarła .Mam do Panow ważna acz kolwiek podejrzewam że nic nie da się zrobić z tym a sprawa się tyczy właśnie AIM assist na konsoli ps5 na kontrolerze, grając w Betę ten aim i tak był delikatny ,a grając na padzie po już tym że 25 % zostało jeszcze odjęte bo Gracze z PC oczywiście nie obrażając narzekali że my mamy dużego aim assist ,Wiem jak działa myszka i jak można natrzaskac killi i wogule, Nie mogę dojść do ładu z ustawieniami . A na myszce nie będę grał, grałem na Ps1 aż do ps5 ,a gdzie pegasus i Commodore joystick z 3 guzikami, a teraz komuś coś nie pasi i zmiana ,PC niech nie miesza się w Konsole takie mam zdanie, Jak całe życie człowiek przyzwyczajony do Myszki i klawiatury to bez problemowo da sobie radę, Natomiast człowiek pr,yzwyczajony do Pada odrazu wie że jest coś nie tak I nie idzie grać, i podejrzewam że już dużo ludzi opuściło grę właśnie przez to, a reszta podłączyła myszke,klawiaturę .
- OFFik20 days agoNew Hotshot
Na padzie było o wiele lepsze skupienie i to akurat nie jest normalne. To, że jest jakaś asysta to ok ale skupienie końcowo powinno być w miarę zbliżone a zawsze możesz wyłączyć crossplay. Ja np jako pecetowiec nie mogę wyłączyć crossplaya, chociaż też nie chcę za bardzo z konsolowcami grać bo nie ogarniają przeważnie xD