Forum Discussion

seba85szubi's avatar
seba85szubi
Seasoned Newcomer
2 days ago

Problem z BF6 brak przepustki Pro

Witam. Zakupiłem bf6 wersja Pro i po rozpoczęciu 2 sezonu każe mi znowu kupić przepustkę pro. Czy to normalne czy ktoś jeszcze na taki problem? W pierwszym sezonie nie było żadnych problemów z wersją Pro BF6

6 Replies

• matiqus's avatar
    matiqus
    Seasoned Novice
    3 days ago

Witam , Kupiłem przed premierowo bf6 Pro i w sezonie 2 mam jeszcze raz wykupić ? To jest błąd?? Czy faktycznie wymagany jest zakup ? Jeśli tak to ja podziękuję za takie numery ,poprostu  proszę o  konkretną odpowiedź.  Dziękuję pozdrowionka 

• A7I3N's avatar
    A7I3N
    New Traveler
    3 days ago

PRO jest przypisywane do sezonów, każdy sezon jest inny.

• conder76's avatar
    conder76
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

ja mam tak samo i wygląda na to że oni mają taki Zamiar by znowu kupić pro na sezon

• OFFik's avatar
    OFFik
    Seasoned Vanguard
    2 days ago

Nie czytałeś co kupujesz.

BF Pro to token do Sezonu. Miałeś to w S1 a teraz jest nowy Sezon. Zamiast kupować zwykłego battle passa możesz kupić battle passa w wersji BF PRO, który daje trochę więcej benefitów (czy warto czy nie to już każdemu wedle potrzeb)

• matiqus's avatar
    matiqus
    Seasoned Novice
    2 days ago

Kupiłem tego droższego były 2 do wyboru bf6 Pro wersja phantom i tak dużo było wszystkiego odblokowane cieszyłem się jak dziecko , Możliwe że nie doczytałem chociaż nie, czytałem wszystko i byłem przekonany skoro kupuje to już będzie cały czas no cóż ŻYCIE .  

• OFFik's avatar
    OFFik
    Seasoned Vanguard
    1 day ago

To nie jest błąd matiqus​, dostałeś  żeton BF PRO na 1 sezon tylko.  BF Pro to pass na sezon dający parę benefitów więcej od zwykłego Battle Passa.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago
216 Posts