Forum Discussion

seba85szubi's avatar
seba85szubi
Seasoned Newcomer
25 days ago

Problem z BF6 brak przepustki Pro

Witam. Zakupiłem bf6 wersja Pro i po rozpoczęciu 2 sezonu każe mi znowu kupić przepustkę pro. Czy to normalne czy ktoś jeszcze na taki problem? W pierwszym sezonie nie było żadnych problemów z wersją Pro BF6

9 Replies

• matiqus's avatar
    matiqus
    Seasoned Novice
    25 days ago

Witam , Kupiłem przed premierowo bf6 Pro i w sezonie 2 mam jeszcze raz wykupić ? To jest błąd?? Czy faktycznie wymagany jest zakup ? Jeśli tak to ja podziękuję za takie numery ,poprostu  proszę o  konkretną odpowiedź.  Dziękuję pozdrowionka 

• A7I3N's avatar
    A7I3N
    New Traveler
    25 days ago

PRO jest przypisywane do sezonów, każdy sezon jest inny.

• conder76's avatar
    conder76
    Seasoned Newcomer
    25 days ago

ja mam tak samo i wygląda na to że oni mają taki Zamiar by znowu kupić pro na sezon

• OFFik's avatar
    OFFik
    New Hotshot
    25 days ago

Nie czytałeś co kupujesz.

BF Pro to token do Sezonu. Miałeś to w S1 a teraz jest nowy Sezon. Zamiast kupować zwykłego battle passa możesz kupić battle passa w wersji BF PRO, który daje trochę więcej benefitów (czy warto czy nie to już każdemu wedle potrzeb)

• matiqus's avatar
    matiqus
    Seasoned Novice
    24 days ago

Kupiłem tego droższego były 2 do wyboru bf6 Pro wersja phantom i tak dużo było wszystkiego odblokowane cieszyłem się jak dziecko , Możliwe że nie doczytałem chociaż nie, czytałem wszystko i byłem przekonany skoro kupuje to już będzie cały czas no cóż ŻYCIE .  

• OFFik's avatar
    OFFik
    New Hotshot
    23 days ago

To nie jest błąd matiqus​, dostałeś  żeton BF PRO na 1 sezon tylko.  BF Pro to pass na sezon dający parę benefitów więcej od zwykłego Battle Passa.

• A7I3N's avatar
    A7I3N
    New Traveler
    21 days ago

Błędem jest to że na piewszym miejscu jest post z przed trzech dni, chociaż temat założony był cztery dni temu, ale to inna bajka. Zanaczam sortuj od najstarszych i dalej to samo. Chyba AI myśli za nas.😎

• matiqus's avatar
    matiqus
    Seasoned Novice
    20 days ago

Nie zatrybilem może starość hehe, gdzieś tam się wdarła .Mam do Panow ważna acz kolwiek podejrzewam że nic nie da się zrobić z tym a sprawa się tyczy właśnie AIM assist na konsoli ps5 na kontrolerze, grając w Betę ten aim i tak był delikatny ,a grając na padzie po już tym że 25 % zostało jeszcze odjęte bo Gracze z PC  oczywiście nie obrażając narzekali że my mamy dużego aim assist  ,Wiem jak działa myszka i jak można natrzaskac killi i wogule, Nie mogę dojść do ładu z ustawieniami . A na myszce nie będę grał, grałem na Ps1 aż do ps5 ,a gdzie pegasus i Commodore joystick z 3 guzikami, a teraz komuś coś nie pasi i zmiana ,PC niech nie miesza się w Konsole takie mam zdanie, Jak całe życie człowiek przyzwyczajony do Myszki i klawiatury to bez problemowo da sobie radę, Natomiast człowiek pr,yzwyczajony do Pada odrazu wie że jest coś nie tak I nie idzie grać,  i podejrzewam że już dużo ludzi  opuściło grę właśnie przez to, a reszta podłączyła myszke,klawiaturę .

• OFFik's avatar
    OFFik
    New Hotshot
    20 days ago

Na padzie było o wiele lepsze skupienie i to akurat nie jest normalne. To, że jest jakaś asysta to ok ale skupienie końcowo powinno być w miarę zbliżone a zawsze możesz wyłączyć crossplay. Ja np jako pecetowiec nie mogę wyłączyć crossplaya, chociaż też nie chcę za bardzo z konsolowcami grać bo nie ogarniają przeważnie xD

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago
219 Posts