Forum Discussion

skandalpl's avatar
skandalpl
New Rookie
2 months ago

Problem z uruchomieniem gry.

Cześć, mam problem z uruchomieniem gry na pc, włączam grę pokazuje się okno z ładowaniem anticheat / sprawdzaniem środowiska gry itd i koniec wywala mnie do klienta Ea, i tak po dwadzieścia razy i nic. Próbowałem naprawiania gry, uruchamiania jako admin itd. nic nie działa. Bardzo proszę o pomoc, radę jak rozwiązać ten problem. Dodam że przed startem sezonu 1go gra działała normalnie. 

15 Replies

• Problem wrócił, gra się uruchamia losowo bardzo, bez żadnego schematu, raz za 10tym* razem raz za 20stym, raz za 3cim. Jest to niesamowicie frustrujące, tym bardziej że przed startem sezonu uruchamiała się normalnie. Drażnią mnie porady załóż konto admina, sprawdź aktualizacje systemowe, grzeb, dopisz linijkę itd. Nie po to kupuję gotowy produkt żeby potem go naprawiać samemu albo samemu szukać rozwiązania ( chociaż w rzeczywistości się to do tego sprowadza ). Powyższe rozwiązania nie działają. Dołączam plik dxdiag.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej skandalpl​ 

Przykro mi że problem powrócił. 

Dzięki za przesłanie pliku DxDiag. Niestety informacje w nim zawarte zdają się być niekompletne: 

Crashed in system information (stage 1) & Diagnostics (stage 1). Re-running DxDiag with "dontskip" command line parameter or choosing not to bypass information gathering when prompted might result in DxDiag successfully obtaining this information

Powyższy crash może być związany z niestabilnym runtime DirectX, co za tym idzie również z działaniem gry oraz innych aplikacji na Twoim komputerze. 

Poproszę Cię o:

• skandalpl's avatar
    skandalpl
    New Rookie
    1 month ago

Cześć EA_Kuba​

To jest jedyna gra i jedyna aplikacja która się wysypuje u mnie. Co ciekawe najprawdopodobniej chodzi o antywirusa, w tym przypadku Bitdefender, ale jeszcze ciekawsze jest to że nie wystarczy dodać Eaapp i Bfa do wyjątków bo to po prostu nie działa, trzeba wyłączyć na kilka minut całego antywira i dopiero gra startuje. Ale żeby nie było kolorowo co jakiś czas teraz gra się crashuje*/zamraża/zawiesza. Ale fakt jest taki że teraz przynajmniej odpala. 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 13 hours ago
203 Posts