REDSEC PROBLEMY TECHNICZNE
Zwracam się do was gdyż dosłownie nie mam już siły dalej borykać się z problemami które występują z grą REDSEC od ponad 100 godzin widziałem tak dużą ilość błędów w grze, że przez 15 lat nie miałem do czynienia z grą, która miała by takie problemy zacznę od tych mniejszych(opóźnienia)problem w każdym meczu np. podnoszę broń,otwieram drzwi,wchodzę do budnku,pojazdu wszystko dzieje się z opóźnieniem nawet do 5 sekund gra odczytuje, że np podniosłem nowa broń ale tekstury się nie wczytały i mam puste ręce wchodzę do budynku drzwi otwierają się dopiero wtedy gdy już w nim jestem otwieram skrzynie ona nadal jest zamknięta ale mogę z niej wyjąć przedmioty to jest kropla w morzu tego, co ja widzę bugi, spadki FPS, ale największy problem dotyczy tego, że po meczu menu ładuje się w nieskończoność albo występuje czarny ekran i muszę resetować grę do tego doszedł problem z wyborem klasy podczas rozpoczęcia gry po prostu menu wyboru się nie wczytuje i nie mogę wybrać klasy muszę restować mecz. dodam że nie jest to problem ze sprzętem posiadam bardzo mocny sprzęt rtx5070,i5 14600k pamięć ram DDR5 internet na kablu 1000mb nie mam żadnych problemów z innym grami.