Forum Discussion
Hej Tasdefleia
Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy.
- Tasdefleia13 days agoNew Rookie
Tak, w dalszym ciągu muszę wykonywać naprawę gry po każdym uruchomieniu komputera inaczej mam fatalne FPSy i opóźnienie CPU już na poziomie menu.
Normalnie mam FPS/ms ~190/1.2, po uruchomieniu komputera mam 40 FPS 20 ms
- EA_Kuba12 days ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź Tasdefleia
Jeśli problem pojawia się nadal:
Czy mógłbyś powiedzieć nam nieco więcej na temat konfiguracji komputera? Podaj jego parametry, lub prześlij nam plik DxDiag.
[Info] Jak wygenerować raport DxDiag | EA Forums - 7440059
Ponadto, czy mógłbyś również podzielić się z nami wynikami swojej analizy? Prześlij zrzuty ekranów pokazujące niewłaściwą pracę procesora.
- BlazusQ12 days agoRising Novice
Nie śmiecąc forum dołączę się do kolegi. Mam identyczny problem. Przed patchem nie miałem problemu z FPS ani z Lagami stałe średnie 100 fps było. Aktualnie jak osiągnę 80 to jest dobrze. Tak samo jak kolega muszę za przed każdym włączeniem gry naprawiać jej pliki lub poprostu włączyć i wyłączyć i znów włączyć i wszystko jest ok z FPS.
Kolejnym moim problemem który pojawił się po Patchu to ogromne lagi. Gra jest niegrywalna w żaden sposób. Sieć mam stabilną. Bywa tak że gram 5/6 gier pod rząd i wszystko jest ok a następnie nie idzie grać w ogóle. Opóźnienia po 2-3 sekundy na moje polecenia.
Specyfikacja:
Intel i7 7700K, RTX 2070 8GB, 16GB ram 2144 MHZ
Załączam screen z gry z logami sieci. W tej akurat lagi były znośne ale jak pojawiają się te prostokąty to już po prostu nie da się grać.