Forum Discussion

WyborowY-WWY's avatar
WyborowY-WWY
New Novice
8 days ago

Wyrzuca mnie z BF6 Po chwili .

Tak jak w temacie , po ostatniej aktualizacji , po wejściu na serwer wyrzuca mnie  do pulpitu bez błędu .  Do chwili aktualizacji wszystko było ok . 

8 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 days ago

Hej WyborowY-WWY​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

• Czy dzieje się to przy dołączaniu do jakiegokolwiek trybu gry?
    • Czy wykonałeś dotychczas jakieś kroki by problem rozwiązać? Jeśli tak - poda konkretnie jakie. 

Prześlij nam również proszę plik DxDiag.

[Info] Jak wygenerować raport DxDiag

• ichigoS0L0's avatar
    ichigoS0L0
    Seasoned Rookie
    8 days ago

mam dokładnie ten sam problem 3-4 minuty meczu i jestem na pulpicie, bez żadnego błędu, w dzienniku zdarzeń też czysto. Starowinki, bios wszystko  aktualne. Do tej pory nawet miałem spokój z tym. Gram głównie w przełamaniu. Naprawiałem grę w EA app, czyściłem EA app, naprawiałem antycheata. Dalej to samo.

• WyborowY-WWY's avatar
    WyborowY-WWY
    New Novice
    6 days ago

Do tej pory nie naprawiałem nic , dzieje się to po dołączeniu do gry , po paru minutach mnie wyrzuca do pulpitu . Oczywiście cała gra się zamyka bez błędu . 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    5 days ago

Hej ichigoS0L0​ 

Dzięki za przesłany przez Ciebie plik DxDiag. 

• Zauważyłem, że do Twojego komputera podłączone są dwa monitory. Na czas rozwiązywania problemu poproszę Cię o odłączenie jednego z nich. 
    • Wspomniałeś o tym, że aktualizowałeś sterowniki karty graficznej. Jeśli wcześniej nie robiłeś tego poprzez DDU to poproszę Cię o powtórzenie tego kroku korzystając z tej aplikacji. Zainstaluj ponownie najnowszy sterownik dla Twojej karty graficznej. 
    • Sterowniki Twojej zintegrowanej karty graficznej zdają się być niezaktualizowane. Pobierz najnowszy sterownik za pomocą asystenta Intel - Intel® Driver & Support Assistant. Rozważ również opcję całkowitego wyłączenia zintegrowanej karty z poziomu BIOS jeśli to możliwe. 
    • Po wykonaniu powyższych kroków utwórz proszę na swoim komputerze nowe konto administratora i uruchom grę z jego poziomu. Zarządzanie kontami użytkowników w systemie Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft
    • Dla testu wyłącz również HAGS i sprawdź proszę czy problem będzie się pojawiać również po jego wyłączeniu. 
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    5 days ago

Hej WyborowY-WWY​ 

Dzięki za odpowiedź i przesłany plik DxDiag. 

• Podobnie jak u poprzednika poproszę Cię o ponowną instalację sterownika tym razem przy pomocy DDU
    • Następnie, sprawdź proszę czy problem będzie pojawiać się również przy wyłączonym XMP (jeśli jest aktywny) 
    • Na Twoim komputerze widzę zainstalowane programy do poprawy dźwięku przestrzennego - wyłącz te aplikacje, oraz inne wykorzystujące nakładki ekranowe na czas uruchomienia gry. 
  • WyborowY-WWY's avatar
    WyborowY-WWY
    New Novice
    5 days ago

W sprawach PC , jestem słaby . Musze kogoś ściągnąć żeby mi to ogarnął , ale dzięki za pomoc. W najgorszym przypadku zrezygnuje w grę BF6 .

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 days ago

Hej WyborowY-WWY​ 

Jasne - to dobry krok - jeśli nie czujesz się na siłach lepiej poprosić kogoś o pomoc, żeby pomógł Ci w tym. 

Dla ułatwienia dla kroku 1 i 3 mogę Ci podać konkretne instrukcje, które mogą pomóc Tobie i Twojemu pomocnikowi:

Wyłączenie XMP może różnić się w zależności od płyty głównej/ BIOS-u komputera. O ile dwa pierwsze kroki możesz spróbować wykonać sam tutaj lepiej faktycznie poprosić o pomoc. 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 hours ago
185 Posts