mistrzu34New Novice4 months agoWywala do puliptu albo zacina się gra i nic się nie da zrobić Proszę o pomoc ciągle mi się zawiesza gra albo wywala do pulpitu - w załączniku raport DxDiag.txt114 KB
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago246 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago246 Posts
Recent DiscussionsBf6 EA Javelin Security Violation Code 95 Basically i was playing Bf6 yesterday and everything was fine. The next day i came to my PC tried to launch it and then boom error. I think i tried everything from the internet bios update tpm clean ...Wyrzucanie do pulpitu bez żadnego komunikatu! Moja ulubiona gra i taki problem - bez ostrzeżenia w losowym momencie z gry ląduje na pulpicie komputera ktoś coś jest w stanie pomoc ? Redsec Rankedy reset progresu Witam, mam problem przeniosłem się z konsoli psn na pc i zresetowało mi progres w rangach na rankedach. Miałem Master i mam pierwszą rangę. Spotkał się ktoś z taką sytuacją. Dodaję załącznik. Z gór...Utracono połączenie Witam gram na Xbox series x mam internet 600 mega i wiecznie wywala mnie z gry z informacją , że utracono połączenie wszytko zaczęło się po wprowadzeniu sezonu 3 czy wy też macie takie problemy ? Ora...Zamrożenie PC po ostatniej aktualizacji Anti-cheat Javelin podczas gry w BF6 Witam, Odkąd 1 kwietnia zaktualizował mi się anticheat Javelin, gra w losowych przypadkach powoduje zamrożenie komputera. Obraz, który był zostaje na ekranie, wszystko niby pracuje normalnie, ale ko...