mistrzu34New Novice8 months agoWywala do puliptu albo zacina się gra i nic się nie da zrobić Proszę o pomoc ciągle mi się zawiesza gra albo wywala do pulpitu - w załączniku raport DxDiag.txt114 KB
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago280 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago280 Posts
Recent DiscussionsMoże ktoś pomóc Dostaje in formacje o takim błędzie i nie wiem co robić Tego oprogramowania nie można używać, gdy gra jest uruchomiona. Upewnij się, że jest ono wyłączone lub uruchom ponownie komputer.: ReWASD - Di...Moje konto nie działa Pokazuje mi że konto zostało zablokowane Ciągłe freezy całego systemu, BSODy i restarty PC Witam. Przewertowałem już mnóstwo wątków dotyczących problemów z systemem Javelin i skutków jego nieprawidłowego działania. Testowałem różne sposoby naprawy problemu i żaden nie pomaga. Nie będę tuta...Problem z połączeniem Witam serdecznie od wczoraj mam problem z połączeniem do gry ciągle ten sam komunikat dla próby połączyłem się z hotspotem z tel o działało normalnie ale na Wi-Fi domowym nie da się odpalić ktoś jaki...Battlefield 6 crashes after about 5 minutes of gameplay - EA Javelin AntiCheat Battlefield 6 crashes after about 5 minutes of gameplay. In Windows Event Viewer, the following error appears under EA Javelin AntiCheat Events: 1000: 0xC102E1B1166EFBC9 (0x4A5445E07930070B) I hav...