Forum Discussion
35 Replies
- EA_Odix7 years ago
EA Staff (Retired)
@v4nd4l697 Witaj!
Jeśli korzystasz z wersji trial (10h) BF V i próbujesz wejść do trybu online, niestety po wczorajszej aktualizacji pojawił się nowy błąd. Osoby posiadające wersję trial nie mogą właśnie uruchomić trybu sieciowego, tylko działa tryb dla jednego gracza. Studio zostało poinformowane i pracuje nad rozwiązaniem.
Prosiłbym o informacje w tym temacie jeśli coś naprawią 🙂
@v4nd4l697czasem jak nie mam pewności co się dzieje to zerkam tutaj : https://downdetector.com/status/ea stany aktualizowane na bieżąco.
Dzięki ale to nic w moim przypadku nie pomoże, dziś pobrałem od nowa triala, dalej to samo ;/
A co jeśli w moim przypadku zmiana z DX12 na DX11 nie przynosi skutku? W innych grach mogę normalnie grać online, żeby nie było że mam jakiegoś bana na koncie czy coś. Nie grałem nigdy w BF5, pobieram trial, i cyk blok. Nawet nie zagrałem ani minuty więc ban za łamanie regulaminu odpada.
No właśnie ja mam tak samo, bf 3,4,1 działają bez problemu a pobrałem trial BF V i brak dostepu do funkcji sieciowych. Też próbowałem kombinować na rożne sposoby ale nic z tego ......
- EA_Odix7 years ago
EA Staff (Retired)
@v4nd4l697 @RiC0Valskyy @BLU1985
Jak już wspomniałem w tym wpisie, nie jest to problem blokady konta lecz błędu z wersją TRIAL, który wyniknął po ostatniej aktualizacji. Studio i dział Origin cały bada sprawę na tą chwilę.
Dobrze, ja to już rozumiem, tylko nie wiem dlaczego mój post został przeniesiony z jednego tematu na drugi. Swój post napisałem wczoraj tutaj https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/BF-V-Zablokowane-funkcje-sieciowe-brak-online-rozwiazanie/td-p/7156340/highlight/false i zniknął, a teraz patrzę, jest tutaj.
No ale nieważne, mniejsza z tym. Co do problemu z Trialem, Wygląda na to że musimy trochę poczekać na "naprawę" tego błędu.- Czy są jakieś informację na temat terminu rozwiązania problemu, bo nie da się ukryć, że trwa to dość długo.
Znając życie długo będziemy czekać ;/
About Battlefield Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 days ago
Battefield 3 kod dostępu
Solved3 days ago