Forum Discussion
35 Replies
5GB aktualizacji i dalej to samo, dodają jakieś czołgi i inne pierdoły a naprawić gry nie potrafią
Witam. Tak jak napisałem wyżej mam problem z bf5. wszystko by było spoko, ale porada aby wyłączyć dx12 nie działa. cały czas mam wyświetlany taki sam komunikat.
Masz pełną wersję gry czy trial ?
- trial, ale mam już zamówioną pełną wersję
Tylko trial podobno nie działa , daj znać jak bedziesz miał pełną 🙂
- EA_Odix7 years ago
EA Staff (Retired)
Scaliłem Twój wpis z głównym wątkiem dotyczącym tego problemu. Niestety po wprowadzeniu ostatniej aktualizacji z 15/01, występuje problem z brakiem dostępu online w przypadku wersji Trial. Studio nadal pracuję nad stosownym fixem. Prosimy o cierpliwość.
- dla mnie nie dziala, ani przestawinie opcji na DX11 , ani Otober Update, ani zadne inne update'ty windowsa. Z tego co pisza w tym watku to EA popsulo gre i teraz nie wie jak to naprawic... smuteczek, zwlaszcza ze abonament leci. Jeszcze sie moze okazac ze nie ogram tej gry. Szkoda, ze nie informuja zanim wykupilem ten abonament :/
U mnie tak samo. Kupiłem abonament żeby sprawdzić BFa V, przestawianie Directów nic nie daje....
Ja kupiłem abonament tylko dla BF V a jak widać na darmo ..
- patrzac na date tego posta z bledem to update ktory zepsul gre zostal zrobiony troche ponad 2 tygodnie temu, i jak narazie tego nie ogarneli... wiec lepiej zaczac ogrywac singla, bo multi moze nie byc okazji 🙂
About Battlefield Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 3 days ago
Battefield 3 kod dostępu
Solved4 days ago