Forum Discussion
10 Replies
- gryzli1210pl3 months agoNew Novice
Mam ten sam problem, grałem dziś w nocy i wszystko było normalnie a teraz oprócz tego o czym wspomniałeś nie widzę ani u siebie ani u żadnego gracza żadnego progresu, wszystkie odblokowane wcześniej bronie mam zablokowane, w pojazdach nie da się też wybrać wszystkich specjalizacji, wyświetlają się dwie gdzie zawsze są 3. W Menu jednak wszystko wraca do normalności i cały progress nadal jest. Nie mam pojęcia co się stało, szukałem problemu na innych forach ale nigdzie nikt nic nie pisze.
- gamerTEXI3 months agoRising Scout
Tak to też, w tablicy wyników każdy ma zerowy poziom. No nic coś popsuli, oby tylko szybko naprawili bo chętka wróciła na grę. Przez chwilę myślałem że mam shadow bana ale dobrze że nie xd
- gamerTEXI3 months agoRising Scout
Dalej masz to samo bo u mnie wciąż lipa
- gryzli1210pl3 months agoNew Novice
Sorry że dopiero teraz odpowiadam ale grałem wczoraj i wszystko było w porządku a teraz właśnie włączyłem i znowu to samo co 3 dni temu, cholera wie o co chodzi
Zobaczymy jak jutro będzie, dam znać
- gamerTEXI2 months agoRising Scout
Spróbuj sobie na innym regionie. Ja od przedwczoraj zmieniłem serwery z Europy na Amerykę północną (USA) i wszystko tam jest normalnie, możesz zobaczyć u siebie
- gryzli1210pl2 months agoNew Novice
Dzięki, pomogło też, czyli ewidentnie to jest coś nie tak z europejskimi serwerami
W takim razie oznaczę odpowiedź gamerTEXI jako rozwiązanie ;)
- ql9w3sysiia52 months agoRising Newcomer
Może śmieszne pytanie ale jak zmienić ten region jeśli gram na ps5 a gra kupiona była na ps4?
Musisz wejść w "przeglądarka serwerów" i tam masz filtry gdzie możesz wybrać region w jakim ma szukać serwerów
No ciężko nazwać to rozwiązaniem :) nie każdy ma światłowód żeby udźwignąć amerykańskie serwery. To raczej tymczasowe wyjście, bo problem wciąż jak najbardziej istnieje
About Battlefield Dyskusja o serii
Community Highlights
- EA_Pulsar3 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 2 days ago
- 20 days ago
- 23 days ago