Forum Discussion
Witam,
Grałem w triala, gra chodziła płynnie, bez żadnych problemów na wysokich detalach (zaproponowane przez grę).
Po dzisiejszym update gra stała się niegrywalna, tnie się strasznie, aż musiałem sprawdzić jak wygląda sytuacja w fps, online osiągam 40 fps (potrafię dostać dropa do 15) zmiana detali na możliwie najniższe nie zmienia nic.
Utworzyłem nowy temat, w podobnym temacie @Kriiisu_93 przy edycji posta usunął opis problemu, więc nie mogę stwierdzić czy to ta sama rzecz. W dodatku żadne z "rozwiązań" podanych tam nie przyniosło żadnego efektu.
- 7 years ago
Czy ktoś ten problem rozwiązał u mnie to samo w multi nie da się grać 10 14 FPS na rtx 2080 ti
- Anonymous7 years ago
Nie wiem czy to po update, bo kupiłem deluxe więc mogłem dopiero zagrać po tym ostatnim update. Sprawa jest taka, że gra chodzi 35-50 fps nie ważne na jakich ustawieniach - czy to low czy ultra. Komp to 8700K, 1080ti, 32GB ramu. Niech nikt mnie nie pyta o jakieś aktualizacje sterowników, bo wszystko jest aktualne - łącznie z windows, bios, firmaware dysków, myszki i klawiatury etc. Jestem freakiem aktualizacji i sprawdzam wszystko dwa razy dziennie 🙂.
Z tego co zauważyłem gra masakruje procesor 80-95% non stop (12 rdzeni w peaku) i przez to karta graficzna działa w 35-50% możliwości. Nawet nie włączają się wentylatory chłodzenia karty graficznej i działa pasywnie nie dochodząc do temp 60C...
Żadne ustawienia w grze/sterowniku nvidii nie zmieniają nic. Po prostu masakra.
- 7 years ago
Renderowanie przyszłych klatek macie włączone? Ustawia się to w zaawansowanych opcjach grafiki.
Jak nie to ustawcie na włączone.
- 7 years ago
Serio? Mówisz o włączeniu renderowania przyszłych klatek dla posiadaczy monstrów jak 1080, 2080 itd? 😞 Współczuję...z Ryzenem 5 i RX580 mam stabilne 60 klatek na Średnie/Wysokie w niemal 95% rozgrywki. Oczywiście z wyłączonym tym generatorem input laga. 😉
Related Content
- 12 hours ago
- 2 months ago
- 5 months ago