Hej, problem pojawia się czasem musiał bym przejrzeć nagrania na YT żeby podrzucić konkrety co do brakujących poziomów. Najczęściej pojawia się po przetasowaniu serwerów tak mi się wydaje...
Co do pocisków wygląda to tak z mojej perspektywy jak bym strzelał po celu przez dobre pół minuty przesadzam tak ale często jest to pół magazynka najczęściej problemy pojawiają się na customowych broniach które sam składam rzadko pojawiają się na broniach od was.
Co do map te które były z betą zachowują się najstabilniej
Broń palna jest tym głównym elementem był okres że RPG potrafiło przelecieć przez cel ale po ostatnich updateach tego nie doświadczyłem, na czołgach zauważyłem tylko drobne opóźnienia bardzo rzadko się zdarzają często siedzę jako gunner na karabinie maszynowym. Czołgi są dość stabilne
Jak będe miał chwile to wytne ze swojego YT brakujace lvl i podam przykłady walenia po celu z karabinu gdzie cel odnosi ułamek obrażeń lub wcale dodam że gram na crossplay'u
Jeżeli macie jakiegoś agenta AI do przeglądania wideo to przejrzyjcie te pareset h ;)
https://www.youtube.com/@smierc-plays/videos
PS Często bluzgam na EA i to się nie zmieni do puki nie naprawicie gry w 100% ;D Pozdro