Forum Discussion

Smierc_Plays's avatar
Smierc_Plays
Seasoned Newcomer
1 month ago

Brakujące Poziomy / Brak trofki "Radosna Pielęgniarka"

Tak jak w tytule 

Brakujące Poziomy kariery nie nalicza poziomów prawidłowo po którejś z pierwszych napraw /updat'ów

nie jest to pojedyńcze zdarzenie ale ciagle powtarzajace się zdarzenie

gubicie dużo danych EA

Nie mówiac już o pociskach które nie dolatuja do celu....

/ Brak trofki "Radosna Pielęgniarka" wymagane 1996 reanimacji     mój aktualny stan 2374

Niech ktoś z supportu się ze mna skontaktuje

Pozdrawiam $mierć

BF6 Missing Levels

PS jak ktoś ma podobne problemy niech się dołączy do wątku

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej Smierc_Plays​ 

Dzięki za zgłoszenie.

Jeśli chodzi o trofeum na PlayStation, niestety z poziomu forum nie mamy możliwości ręcznego przypisywania osiągnięć do konta. W niektórych przypadkach synchronizacja trofeów może się opóźnić, ale nie jestem w stanie potwierdzić, czy to dotyczy tej konkretnej sytuacji.

W kwestii brakujących poziomów kariery – żeby lepiej to sprawdzić, przydałoby się trochę więcej szczegółów:

• kiedy dokładnie zauważyłeś problem,
    • czy występuje po każdej rozgrywce,
    • oraz zrzuty ekranu (przed i po meczu), jeśli masz możliwość je zrobić.

Odnośnie pocisków, które nie trafiają w cel – czy możesz doprecyzować:

• czy dotyczy to konkretnego typu broni (np. broń palna, pojazdy),
    • czy występuje na określonych mapach,
    • oraz czy jesteś w stanie nagrać krótki film pokazujący problem?

Dzięki za zwrócenie na to uwagi – im więcej szczegółów uda się zebrać, tym łatwiej będzie to dalej zweryfikować.

• Smierc_Plays's avatar
    Smierc_Plays
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Hej, problem pojawia się czasem musiał bym przejrzeć nagrania na YT żeby podrzucić konkrety co do brakujących poziomów. Najczęściej pojawia się po przetasowaniu serwerów tak mi się wydaje...

Co do pocisków wygląda to tak z mojej perspektywy jak bym strzelał po celu przez dobre pół minuty przesadzam tak ale często jest to pół magazynka najczęściej problemy pojawiają się na customowych broniach które sam składam rzadko pojawiają się na broniach od was.

Co do map te które były z betą zachowują się najstabilniej

Broń palna jest tym głównym elementem był okres że RPG potrafiło przelecieć przez cel ale po ostatnich updateach tego nie doświadczyłem, na czołgach zauważyłem tylko drobne opóźnienia bardzo rzadko się zdarzają często siedzę jako gunner na karabinie maszynowym. Czołgi są dość stabilne

Jak będe miał chwile to wytne ze swojego YT brakujace lvl i podam przykłady walenia po celu z karabinu gdzie cel odnosi ułamek obrażeń lub wcale dodam że gram na crossplay'u

Jeżeli macie jakiegoś agenta AI do przeglądania wideo to przejrzyjcie te pareset h ;)

https://www.youtube.com/@smierc-plays/videos

PS Często bluzgam na EA i to się nie zmieni do puki nie naprawicie gry w 100% ;D Pozdro

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    29 days ago

Hej Smierc_Plays​ 

Dzięki za odpowiedź i dodatkowy opis. 

Jak będe miał chwile to wytne ze swojego YT brakujace lvl i podam przykłady walenia po celu z karabinu gdzie cel odnosi ułamek obrażeń lub wcale dodam że gram na crossplay'u

Byłbym bardzo wdzięczny - na pewno ułatwi to analizę problemu. 

Jeżeli macie jakiegoś agenta AI do przeglądania wideo to przejrzyjcie te pareset h ;)

Jedynymi agentami na poslkim forum są EA_Kalina​, EA_Pulsar​ i ja ;)