Forum Discussion
EA_Odix
EA Staff (Retired)
7 years agoStudio pracuje nad rozwiązaniem tego problemu, jednak mamy działające obejście w tym przypiętym wątku, które powinno zadziałać u Ciebie.
- 7 years agoNiestety działa to wyłącznie na ustawienia osobiste, które ustawimy w opcjach (np czułość myszy), a na postęp i te początkowe ustawienia jasności, dźwięku nie działa (bynajmniej u mnie)... Zrobiłem tak jak w przypiętym poradniku i zapisało właśnie tylko to.. Chyba, że ja coś jeszcze nie tak zrobiłem. Czy może wiadomo coś o postępach pracy nad tą łatka? Bo niestety jest to dosyć problematyczne, a chciałoby się normalnie pograć.. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam!
- Anonymous7 years ago
Witam. Mam problem a mianowicie gra nie zapisuje stanu początkowego gry, zawsze wita mnie wyborem jasności, wyborem dźwięku i scenami poczatkowymi. W czym moze tkwić problem. Posiadam wersję De Luxe i jest zdjecie kobiety a nie faceta, czy tak poinno być ?
- EA_Odix7 years ago
EA Staff (Retired)
@Gawlik12341 @Wieczorek1990 @NelekRKO
Jeśli wspomniane obejście nie zadziałało, spróbujcie jeszcze poniższego:
Wyłącz zapisy w chmurze i zresetuj ustawienia gry
- Wyłącz zapisy w chmurze na swoim koncie (Origin > Ustawienia aplikacji > Instalacje i zapisane stany gry > Zapisane stany gry WYŁĄCZ)
- Zmień nazwę folderu Battlefield V w bibliotece Dokumenty na np. Battlefield V kopia
- Wyłącz Origin całkowicie (Origin > Zakończ)
- Uruchom ponownie Origin jako ADMINISTRATOR - INSTRUKCJA
- Uruchom ponownie grę również jako ADMINISTRATOR, jeśli wszystko dobrze pójdzie powinien się utworzyć nowy folder Battlefield V w Dokumentach oraz sama gra powinna uruchomić się w domyślnych ustawieniach!
Po tych krokach, zastosujcie ponownie obejście przy wyłączonej chmurze!
Drugim obejściem po wyłączeniu chmury jest edycja wspomnianego pliku PROFSAVE i zmiana wartości "ShownPrologueIntro" na 1
About Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,085 PostsLatest Activity: 2 hours ago
Recent Discussions
- 4 days ago
BF3
Solved9 days ago- 11 days ago