Forum Discussion
Studio pracuje nad rozwiązaniem tego problemu, jednak mamy działające obejście w tym przypiętym wątku, które powinno zadziałać u Ciebie.
- Anonymous7 years ago
Witam. Mam problem a mianowicie gra nie zapisuje stanu początkowego gry, zawsze wita mnie wyborem jasności, wyborem dźwięku i scenami poczatkowymi. W czym moze tkwić problem. Posiadam wersję De Luxe i jest zdjecie kobiety a nie faceta, czy tak poinno być ?
- EA_Odix7 years ago
EA Staff (Retired)
@Gawlik12341 @Wieczorek1990 @NelekRKO
Jeśli wspomniane obejście nie zadziałało, spróbujcie jeszcze poniższego:
Wyłącz zapisy w chmurze i zresetuj ustawienia gry
- Wyłącz zapisy w chmurze na swoim koncie (Origin > Ustawienia aplikacji > Instalacje i zapisane stany gry > Zapisane stany gry WYŁĄCZ)
- Zmień nazwę folderu Battlefield V w bibliotece Dokumenty na np. Battlefield V kopia
- Wyłącz Origin całkowicie (Origin > Zakończ)
- Uruchom ponownie Origin jako ADMINISTRATOR - INSTRUKCJA
- Uruchom ponownie grę również jako ADMINISTRATOR, jeśli wszystko dobrze pójdzie powinien się utworzyć nowy folder Battlefield V w Dokumentach oraz sama gra powinna uruchomić się w domyślnych ustawieniach!
Po tych krokach, zastosujcie ponownie obejście przy wyłączonej chmurze!
Drugim obejściem po wyłączeniu chmury jest edycja wspomnianego pliku PROFSAVE i zmiana wartości "ShownPrologueIntro" na 1
- 7 years ago
Niestety żadne z proponowanych rozwiązań nie działaza każdym razem uruchamia się od prologu a ustawienia muszę wklepywać od nowa.
Kiedy z tym coś zrobicie, ponieważ już mi się odechciewa grać za każdym razem pół godziny aby pograć.
Naprawdę jestem fanem serii ale bez jaj kiedyś cierpliwość się kończy.
Pozdrawiam
About Battlefield Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 4 days ago
BF3
Solved9 days ago- 11 days ago