Forum Discussion
Witam. Mam problem a mianowicie gra nie zapisuje stanu początkowego gry, zawsze wita mnie wyborem jasności, wyborem dźwięku i scenami poczatkowymi. W czym moze tkwić problem. Posiadam wersję De Luxe i jest zdjecie kobiety a nie faceta, czy tak poinno być ?
- EA_Odix7 years ago
EA Staff (Retired)
@Gawlik12341 @Wieczorek1990 @NelekRKO
Jeśli wspomniane obejście nie zadziałało, spróbujcie jeszcze poniższego:
Wyłącz zapisy w chmurze i zresetuj ustawienia gry
- Wyłącz zapisy w chmurze na swoim koncie (Origin > Ustawienia aplikacji > Instalacje i zapisane stany gry > Zapisane stany gry WYŁĄCZ)
- Zmień nazwę folderu Battlefield V w bibliotece Dokumenty na np. Battlefield V kopia
- Wyłącz Origin całkowicie (Origin > Zakończ)
- Uruchom ponownie Origin jako ADMINISTRATOR - INSTRUKCJA
- Uruchom ponownie grę również jako ADMINISTRATOR, jeśli wszystko dobrze pójdzie powinien się utworzyć nowy folder Battlefield V w Dokumentach oraz sama gra powinna uruchomić się w domyślnych ustawieniach!
Po tych krokach, zastosujcie ponownie obejście przy wyłączonej chmurze!
Drugim obejściem po wyłączeniu chmury jest edycja wspomnianego pliku PROFSAVE i zmiana wartości "ShownPrologueIntro" na 1
- 7 years ago
Niestety żadne z proponowanych rozwiązań nie działaza każdym razem uruchamia się od prologu a ustawienia muszę wklepywać od nowa.
Kiedy z tym coś zrobicie, ponieważ już mi się odechciewa grać za każdym razem pół godziny aby pograć.
Naprawdę jestem fanem serii ale bez jaj kiedyś cierpliwość się kończy.
Pozdrawiam
- 7 years ago
Witam,
Już wiemy że wasze rozwiązanie tymczasowe nie działa albo nie działa u wszystkich. Moja propozycja aby może zrobić jakiś tutorial video, może robimy coś źle.
A.... i druga sprawa czy z aktualizacją z 4 grudnia pojawi się łatka naprawiająca ten błąd ?
Proszę zróbcie coś z tym, nie wszyscy maja czas aby czekać cały prolog aby pograć (znam już go na pamięć :D )
Nie odzywacie się bo nie znacie rozwiązania czy pracujecie nad nim ?
Pozdrawiam
Bochen85
- Anonymous7 years ago
Odpalam grę i standardowo aby rozpocząć jakiekolwiek działania muszę przejść prolog i zmienić swoje ustawienia po raz setny. Mam już tego totalnie dość. Odbiera mi to jakąkolwiek chęć do gry... Proszę, zróbcie coś z tym.
- 6 years ago
A mam pytanie czy po wyłączeniu zapisywania w chmurze Origin kasują się postępy w innych grach, np w fifie oraz czy w BFV w grze wieloosobowej będziemy mieć znowu rangę 1-szą czy to akurat zostanie?
Proszę o jak najszybszą odpowiedź
About Battlefield Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 days ago
BF3
Solved6 days ago- 9 days ago
- 22 days ago