Forum Discussion
Próbowałeś robić format systemu ?
To definitywnie odpada ze względu na to, że mam jedynie dwa internety LTE z limitem i pobieranie gier od nowa by tylko sprawdzić czy to jest przyczyną jest w moim przypadku co najmniej głupie. Sądząc po ilości osób na zagranicznych forach z tym problemem i nie tylko bo i na rodzimych się znajdują zauważam, że gra ma jakiś problem z obsługą procesorów Intela bo użytkownicy AMD się na to nie uskarżają a dotyka to również mocniejsze modele takie jak i5 6700k czy w niektórych przypadkach i7 lecz te rzadziej. Sprawa jest śmieszna o tyle, że mam stałe 60fps lub więcej (zależy od tego czy VSYNC działa) lecz podczas jakiejś akcji np strzelania się z wrogiem jest chwilowa scinka i zmuła. Procesor ewidentnie jest przez grę do tych 100% sztucznie jakoś podbity bo temperatura 35-38 stopni w grze przy takim zużyciu powinna być raczej wyższa.
Ogólnie nagrałbym filmik jak to wygląda ale mija się to z celem o tyle, że przez to zużycie procka nagrywanie jest niemiarodajne bo to jeszcze bardziej dobija mi wydajność i tak zaniżoną z nieznanej mi przyczyny.
Zaznaczam, że przed aktualizacją gra chodziła normalnie. :D
- MattiuDefo8 years agoHero+
Wyczytałem, że może to być,tak jak piszesz przez aktualizację gry lub sterowniki do grafiki mają jakiś błąd, i dlatego ten problem,proponuję obserwować angielską część forum jak i tutaj może, niedługo będzie jakieś rozwiązanie lub info od studia.
- 8 years ago
Sterowniki chyba odpadają bo przeinstalowałem je na nowszą wersję i dalej to samo. Szkoda trochę bo mam grę niespełna tydzień i już są problemy. 😞
- 8 years ago
Halo EA? Co dalej bo nie jest to miłe..
About Battlefield Dyskusja o serii
Community Highlights
- EA_Pulsar7 months ago
Community Manager
Recent Discussions
Oszuści w grze
Solved3 days ago- 5 days ago
Problem ze zmianą języka
Solved5 days ago