Forum Discussion

NoKelo02's avatar
2 years ago
Solved

Batterfield V brak jezyka PL

Witam kupiłem gre z poza Ea w wersji global czy jak kupie zestaw startowy do tej gry ( zaznaczę że wspiera ona jezyk Polski) to będe miał opcjie zmienić język na Polski? Brak naszych dialogów trochę mnie irytuje. Z góry dzieki za odpowiedz pozdrawiam

9 Replies

• Hej, 

Niestety zakup dodatku nic nie zmieni w tej kwestii. 

• @NoKelo02 Można spróbować kupić EA Play w zwykłej wersji, ale i tak będziesz musiała dokonać ponownej instalacji gry. EA App nie umożliwia zmiany języka, można jej dokonać tylko podczas instalacji gry. Tak jak wspomniał kolega zakup zestawu nic nie da 🙂
  • NoKelo02's avatar
    NoKelo02
    2 years ago

A czy jak skonczy mi sie potem ten abonament ten język zostanie czy nie masz takich informacji? Dzieki i pozdrawiam

• Witam mam problem z BF 5 miałem wersję angielską. Wiedz kupiłem wersję pl. Po wpisaniu kodu nowa zawartość się nie pokazała. Jest nadal wersja angielska, niema wyboru języka polskiego przy instalacji. W ustawieniach po instalacji gry. Widnieje klucz który był użyty, wersji pl.

Proszę o pomoc. Pisałem do suportu. Ale tam nie idzie się dogadać, jakaś masakra jak bym rozmawiał ze ścianą. 

• @EA_Kuba no niestety nie pomogło, a jest jakiś sposób na sprawdzenie do jakiego regiony jest przepisany klucz?
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @EdRush007 

Jeśli klucz został kupiony poza EA app, to sugerowałbym kontakt ze sprzedawcą. 

Możesz również skontaktować się z nami bezpośrednio, nie mniej nie mam pewności, czy konsultanci będą w stanie to określić. 

• @EA_Kuba Klucz był kupiony na allegro, piszę cały czasz do pomocy EA już parę dwa tygodnie, i nic z tego nie wnika. Jak bym miał pewność z jakiego regionu klucz jest, jeśli nie pl to bym go reklamował.