Forum Discussion

sz4kaL_47's avatar
sz4kaL_47
Seasoned Newcomer
2 months ago

Battlefield | kod błędu 0xc000007b przy uruchamianiu

Chciałem dziś normalnie pograć w bf4 po przerwie ale wyskoczył mi znowu błąd przy odpalaniu, miałem już ten błąd na win10 i problem rozwiązałem zaktualizowaniem bibliotek c++, teraz przeszedłem na win11 i aktualizacja c++ nie pomogła, próbowałem jeszcze jakieś sposoby z neta ale nic nie pomogło nawet reinstal gry i ea app

3 Replies

• Witaj

1. Kliknij znaczek Windowsa w lewym dplnym rogu ekranu i z listy ktora sie otworzy wybierz Ustawienia. Kliknij Aktualizacje i zabezpieczenia, a następnie kliknij przycisk „Sprawdź, czy są aktualizacje”.Nastepnie wybierz po prawej "Wyswietl Historie Aktualizacji" i jesli jakas masz zalegla lub nieudaną zrób ją
      2. Kliknij znaczek Windowsa w lewym rogu ekranu z listy programow ktore sie otworza wyszukaj na dole Ustawienia i kliknij w to. Nastepnie wybierz Aplikacje i tam poszukaj takich plikow Microsoft Visual: C++. Kazdy z nich bedzie mial koncowke z datą roku. Kliknij na kazdy z nich po kolei i wybieraj opcje Modyfikuj - aby je uaktualnić. Microsoft nie uaktualnia ich w aktualizacjach i trzeba to robić samemu. Wszystkie pliki z końcówką 2015 odinstaluj
      Nastepnie wejdz w ten link i w dziale Visual Studio 2015,2017 2019. 2022 pobierz 2 pliki Microsoft Visual C++ x64  oraz VisualC++x86  (NIE POBIERAJ WERSJI ARM)
      https://support.microsoft.com/pl-pl/topic/najnowsze-udost%C4%99pnione-pliki-programu-visual-c-do-pob...
      Nastepnie zainstaluj te pliki klikając na nie a po zainstalowaniu zrestartuj komputer (opcja uruchom ponownie)
  • sz4kaL_47's avatar
    sz4kaL_47
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Opcje modyfikuj mam niedostępną, mam tylko opcje odinstaluj

• sz4kaL_47's avatar
    sz4kaL_47
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

udało się naprawić jakimś cudem ale zajęło mi to 2dni XD