Forum Discussion
Wyczyść pamięć podręczną EA app (wykonaj ten krok kilkukrotnie) i dla pewności ręcznie sprawdź aktualizacje aplikacji EA, uruchamiając program EA app Updater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EAUpdater.exe. Następnie napraw BF1 z poziomu menu aplikacji.
W przypadku dalszych problemów zainstaluj na czysto sterowniki karty graficznej.
Spróbuj usunąć z komputera wszystkie sterowniki karty graficznej, po czym zainstaluj ponownie najnowszą wersję.
Instrukcja usunięcia sterowników Nvidia dostępna na stronie Nvidia.com.
Pierwsze sposoby sprawdziłem i niestety bez zmian. Jeszcze spróbuje z sterownikami karty graficznej.
- 2 years ago
Zresetowałem Windowsa do ustawień fabrycznych i wszystko na nowo zainstalowałem. Za pierwszym razem jak grę odpaliłem to działało wszystko tak jak należy, niestety po ponownym odpaleniu gry znowu to samo.
- Chytrooki2 years agoHero+@Morgus9 Spróbuj usunąć raz jeszcze folder BF1 z Dokumentów, następnie
Naciśnij na klawiaturze Windows + R wpisz poniższe komendy po kolei, usuń zawartość folderów.
%localappdata%/D3DSCache
%temp%- 2 years ago
No niestety dalej to samo. Gra została zakupiona przez Steam czy jest jakaś możliwość że właśnie steam coś blokuje?
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 2 years agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager