Forum Discussion

JestemDave's avatar
JestemDave
Rising Rookie
2 months ago

Battlefield 1 zbudowane serwery dla DICE

Hej

Ktoś wie na jakim etapie jest rozwiązanie problemu z wszystkimi serwerami na platformie PlayStation dla BF1? Problem z wywalaniem z serwera po wejściu w czołg, zerowy lvl, brak lvlowania.. zaczyna być to frustrujące.

tydzien przepalonego psplusa bo jest to niegrywalne dla każdego. 

6 Replies

• Djdomis098's avatar
    Djdomis098
    Rising Newcomer
    2 months ago

również mam taki sam problem, czy ktoś coś wie kiedy to ustąpi? 

• Ten sam problem mam ale to już chyba u wszystkich jest ale fakt czekanie jest frustrujące 

• ratkus26's avatar
    ratkus26
    Rising Novice
    31 days ago

Ja na jaki bym nie wszedł serwer, komunikat po rundzie ze gra jest nie rankingowa i nie dolicza mi nic pd... Ktoś coś wie, bo nie moge skontaktowac z tym EA

• JestemDave's avatar
    JestemDave
    Rising Rookie
    30 days ago

Ludzie zgłaszają problem i nikt z tym nic nie robi. 

• ratkus26's avatar
    ratkus26
    Rising Novice
    30 days ago

a ja sie tydzien zastanawiałem o co chodzi, szkoda bo grac sie odechciewa..

• tomii78's avatar
    tomii78
    Rising Newcomer
    25 days ago

Gram na PS5. Wyczaiłem, że ten problem występuje tylko na serwerach niemieckich (Europa). Brak poziomu gracza, brak odradzania w pojazdach, koniach itd. Po wejściu w grę można odradzać się tylko w punktach lub dołączać do innego gracza. Na serwerach US wszystko działa właściwie. Oczywiście, tam gra się gorzej, bo jest wysoki ping więc dochodzi opóźnienie, więc gracze z USA są z reguły szybsi. Nie wiem kiedy EA usunie ten problem?

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,109 PostsLatest Activity: 5 days ago