Forum Discussion
Jeszcze dodam tylko, że własnie usunąłem całkowicie Punkbustera i jest dokładnie to samo co było. Wchodzę na jakikolwiek serwer, mijają 3 minuty i jestem wyrzucany dokładnie z tym samym komunikatem:
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'D3D8Dll' (for 0 minutes) ... This PB Server Requires (A1386 C2.352) - Error loading pbag
więc wychodzi na to, że nieważne, czy mam zainstalowałego punkbustera, czy go nie mam - problem jest identyczny. Tak jakby obie gry nie widziały, że mam go w ogóle zainstalowanego.
- 7 years ago
W końcu zadziałało po dziesiątkach prób reinstalacji, aktualizacjach punkbustera i reinstalowaniach samej gry... To po prostu jakaś kpina, że gra ściągana z Origina w najnowszej wersji z najnowszymi aktualizacjami ma takie problemy. A największą kpiną jest to, że 6-8 letnie gry tj. BF3 i BFBC2 mają problemy z działaniem i takim syfem jak jakiś punkbuster, którego trzeba samemu pobierać z jakichś pokrętnych stron, samemu go aktualizować i szukać rozwiązań, bo nikomu z EA nie chciało się ruszyć *, żeby takie funkcje były zaktualizowane zaraz po pobraniu i zainstalowaniu gry.
- SylwesterSpalony7 years agoHero+
Witam
Kolego @D3D8Dll rozumiem twoje rozgoryczenie ale:
Niestety w przypadku blokad nałożonych przez PunkBuster EA ma związane ręce bo twórcy PB czyli (evenbalance) jest osobną firmą EA tylko korzysta z ich usług przez co ma dość ograniczone możliwości.
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 2 days agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager