Forum Discussion

pawels2011_12's avatar
3 years ago

battlefield 3 niedziała

witajcie,

jest mały problem.

kiedy startuje grę przez ea app wtedy włącza się mi battlelog w google chrome a następnie przekierowuje mnie do czegoś takiego:

(zrzut ekranu)

kiedy wpisuje login to pisze żebym aktywował gre kluczem aktywacyjnym którego niedostałem

Więc prosze o pomoc bo  ea ma ten problem głęboko w #####

BTW dziękuje za pomoc 🙂

29 Replies

• @cypiz Kolego Twój sposób działa. Ja miałem 70619.dlf w tym położeniu co podałeś i po usunięciugo do kosza gra działa. Pojawił się za to nowy plik o tej nazwie. Dzięki wielkie Geniuszu.
  • Start----> Uruchom----> %PROGRAMDATA%\Electronic Arts\EA Services\License ---->znajdujesz plik 70619.dlf wywalasz go do kosza. Wywalasz go do kosza, wszystka zamykasz, mam na myśli EA App oraz grę. Uruchamiasz grę z za pomocą ikonki na pulpicie. U mnie zadziałało i usunięty plikm się nadpisał na nowo z nowymi wartościami. Ten sposób podał tu wcześnie kolega.

Ja tylko powieliłem w bardziej prosty sposób. Pozdrawiam.

• U mnie niestety i ten sposób nie działa .. Napisałem ponowny post, nawet i ticket w ea support ale mają to głęboko w %%%%%%% pajace...

• f00ky's avatar
    f00ky
    2 years ago

No właśnie już wykorzystałem wszystko co tam było i dalej lipa...

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,145 PostsLatest Activity: 24 hours ago