Forum Discussion

IgJesh21's avatar
IgJesh21
Seasoned Newcomer
4 months ago

Brak połączenia z EA Online

Od kilku dni niemożliwym stało się granie w BF1 na PC. Za każdym razem gdy próbuje połączyć się z serwerem wyświetla się komunikat o braku połączenia z EA Online. 

• Robiłem restart routera 
  • Próbowałem połączyć się przez wi-fi
  • Zmieniałem ustawienia DNS
  • Zmieniałem ustawienia firewalla 

Nic z tych rozwiązań nie zadziałało.

W związku z tym mam pytanie czy jest w ogóle możliwe naprawienie tego błędu czy nie? Widzę mnożące się wątki dotyczące tego problemu na różnych forach i bardzo dużej części osób nie pomaga żadne rozwiązanie.

Ten sam błąd pamiętam występował lata temu w BF4 i zmusił mnie do porzucenia tej gry.

Czy naprawdę nie da się tego naprawić? W żadnej innej grze nie napotkałem takich problemów. 

2 Replies

• UteroFolk's avatar
    UteroFolk
    Rising Newcomer
    3 months ago

Mam dokładnie ten sam problem. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji, które by mi pomogły. Nie wiem po co ten support istnieje...

• Mazur97's avatar
    Mazur97
    Newcomer
    3 months ago

Witam miałem to samo, ręcznie wyłączałem aplikacje ea apps, ctrl+al+del menadzer zadań i prawym na logo ea zakończ proces.A naprawiłem aktualizacją ea apps.System>Aplikacje>odinstaluj i wybrałem opcje napraw.U mnie pomogło pozdrawiam.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,151 PostsLatest Activity: 3 months ago