Forum Discussion

djddamm's avatar
djddamm
New Rookie
2 months ago

Battlefield 3 problem z połączeniem.

Mam problem od 3 dni z grą battlefield 3. Gram w tę grę od wieków ( mam przegrane pona 4 tys godzin ) ale pojawia mi sie komunikat: Cant join server ( 1 ). Zainstlowałem nowego Windowsa i EA app od nowa, próbóję różne serwery, nawet próbowalem zalogować sie za pomącą innego internetu ( komórkowego ) z innego komputera i ciągle to samo. Nie zmianiałem też żadnych ustawień. Sprawdziłem i nie mam żadnych blokad. Prosze o pomoc. Dziękuję

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej djddamm​ 

Sprawdź czy nic się nie zmieniło w ustawieniach bezpieczeństwa na Twoim PC. Upewnij się, że aplikacje EA app, BF3 nie są blokowane a także w pełni zaktualizowane.

Sprawdź także inna przeglądarkę.

• Inny komputer ( laptop ) inna sieć bo z komórki i to samo. Problem wystąpił nagle. Nie wiem o co chodzi. Jest Joinning, Initalizing, logging i wywala przy connecting

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Otwórz Battlelog w innej przeglądarce niż dotychczas (niezależnie od tego czy grasz na innym PC) i dodatkowo zresetuj opcje wyszukiwania serwerów. Ustaw serwery tylko dla gry podstawowej/ rankingowe.

• Próbowałem przez Firefoxa ( jak od lat ) Chroma i Edge. TO samo. Ale rozmawiam z innym użytkownikiem i ma ten sam problem. Być moze wina lezy po stronie. Ustawienie serwerów nic nie dalo

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,136 PostsLatest Activity: 21 days ago