battlefield 4 czarny ekran
Witam, ostatnio zakupiłem grę battlefield 4 wraz z premium, pobrałem grę wraz z dodatkami leczy przy próbie włączenia napotkałem problem w postaci czarnego ekranu
z myślnikiem latającym w górę i w dół. Konsola w grze działa. Próbowałem uruchamiać grę poprzez różne przeglądarki, ikonę z pulpitu oraz poprzez Origina. Dodatkowo próbowałem włączyć battlefielda poprzez Administratora zarówno jak i na pliku .exe jak i Originie.
Specyfikacja komputera to : Win10x64, I5-6500 3.2GHz, 8gb RAM, Radeon Hd 7850 2GB. Sterowniki do karty graficznej aktualizowałem lecz nie pomogło, tak samo jak aktualizacja DirectX, próbowałem także wyłączać Windows Defendera, zapisywanie postępów w chmurze Origin oraz pobrałem na nowo i przeinstalowałem całego battlefielda 4 lecz niestety nic z tych rzeczy nie pomogło.
Moje pytanie brzmi czy wie ktoś jak temu zaradzić? Nie działa ani singleplayer, ani multiplayer oraz nawet test range.
- Anonymous8 years ago
Udało się rozwiązać problem, radykalnymi środkami czyli kompletna reinstalacja aplikacji Origin, wyczyszczenie rejestrów windowsa, oraz ponowne pobranie gry.