Forum Discussion

BATLEFROG's avatar
5 years ago
Solved

Battlefield 4 na Steam

o co chodzi w informacji że BF4 od 11 czerwca jest na steam? i to podobnież pełniejsza wersja? jak przejść na steam nie tracąc osiągnięć? mam kupić po raz kolejny BF4 tylko tym razem na steam??

• Hej @BATLEFROG 

Wydzieliłem Twoje pytanie z innego wątku, który się z nim nie wiązał 🙂

Zgadza się, wszystkie Battlefield-y (BF3, BF4, BF1, BFV) powracają na Steam (ale nie znaczy to, że opuszczają Origin). Każdy w wersji Premium (lub w przypadku BFV - Edycji Roku 2), czyli ze wszystkimi dodatkami. Jest to ta sama wersja Premium dostępna na Orgin.

Nie ma możliwości przeniesienia osiągnięć i gier z Origin na Steam. 

Więcej informacji na ten temat znajdziesz tutaj.

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @BATLEFROG 

Wydzieliłem Twoje pytanie z innego wątku, który się z nim nie wiązał 🙂

Zgadza się, wszystkie Battlefield-y (BF3, BF4, BF1, BFV) powracają na Steam (ale nie znaczy to, że opuszczają Origin). Każdy w wersji Premium (lub w przypadku BFV - Edycji Roku 2), czyli ze wszystkimi dodatkami. Jest to ta sama wersja Premium dostępna na Orgin.

Nie ma możliwości przeniesienia osiągnięć i gier z Origin na Steam. 

Więcej informacji na ten temat znajdziesz tutaj.

• zyli informacja o jakoby lepszych broniach i ciekawszych mapach jest nieprawdziwa?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Pełne informacje i wszystkie szczegóły na temat powrotu gier z serii Battlefield znajdziesz w linku, który zamieściłem w poście wcześniej. 🙂

Gdzie znalazłeś informację mówiącą o różnicach pomiędzy wersją gier na Origin i Steam?