Forum Discussion
@DandY_PL Spróbuj dodatkowo zainstalować grę w innej lokalizacji niż dotychczas, zgodnie z sugestią podaną tutaj
- 2 years ago
nadal nic...
- Chytrooki2 years agoHero+@DandY_PL Witam. Masz dwa rozwiązania. Format albo czyszczenie rejestru w Regedit, szukanie związku Origin,BFV, EA Desktop. Do tego musisz usunąć BF i EA Desktop. Wyczyścić wszystko tak jak należy. Możesz spróbować odinstalować BF programem Wise który wyczyści powiązany rejestr, ale wątpie. Jest trzeci sposób nie wiem do końca czy będzie działać, to utworzenie konta lokalnego bez specjalnych znaków w systemie Windows i ponowną instalacja BFV. Osobiście zalecam format, unikniesz niepotrzebnych problemów 🙂.
- 2 years ago
Grę instalowałem na nowo postawionym systemie po złożeniu nowego PC. Moim zdaniem to kwestia aplikacji od EA, na poprzednim PC musiałem mieć Origina tylko dla BF5, bo na EA App działa wszystko tylko nie ta gra. Uważam że ta aplikacja mimo że wyszła z bety to nie jest odpowiednio skończona, problem może być też przez wybrany sposób odczytu save z gry z chmury, na originie była taka opcja by to zmienić, w ea app nie ma, być może dlatego nie mogę uruchomić gry. Co ciekawe przez 5 s po próbie uruchomienia procek startuje i jest obciążony jakby gra miała działać ale próba uruchomienia kończy się tylko uruchomieniem ea app.
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 2 days agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager