Forum Discussion
4 Replies
- EA_Kuba6 years ago
Community Manager
Hej @LonelyWolf1571
Znalazłem problem podobny do Twojego na naszym angielskim forum AHQ:
1. Zaktualizuj sterowniki dźwięku/grafiki do najnowszej wersji i zmień ustawienia dźwięku na CD (instrukcja)
2. Usuń zawartość folderu TEMP (możesz to wykonać za pomocą programu CCleaner) na komputerze i zaktualizuj program PunkBuster (link)
3. Uruchom grę jako administrator
4. W Dokumentach znajdź folder gry, otwórz plik settings (za pomocą notatnika) i zmień wartość przy "SpeakerCount="z 0 na 2
Dziękuje za odpowiedź lecz rozwiązanie, które pan podał, niestety nie pomogło. Nie wiem dlaczego, ale dokument "settings" się nie utworzył ☹️(((( pewnie związane z tym, że gra tak jakby się nie uruchamia się (komputer jej nie rozpoznaje, sprawdzałem w menedżerze zadań). Pozostałe punkty zrobiłem.
- EA_Kuba6 years ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź @LonelyWolf1571
Sprawdźmy zatem czy problem nie jest związany z DirectX 🙂 Przejdź proszę do folderu gdzie zainstalowana jest gra:
Origin Games> Battlefield Bad Company 2 >_installer >DirectX > Redist
W tym folderze znajdziesz instalatory DirectX 9 i 10.
Daj nam znać czy to rozwiązało problem 🙂
Niestety, ale się nie udało ☹️
Dodatkowo powiem, że gra po pokazaniu logo EA i przed pokazaniem logo Frostbite gra minimalizuje się dosłownie na sekundę i potem otwiera się z powrotem. No i przy urochomieniu ma wiadomość od windows "proponowana rozdzielczość to 1920x1080". Może to też jest ważne?
About Battlefield Dyskusja o serii
Community Highlights
- EA_Pulsar3 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 2 days ago
- 16 days ago
- 20 days ago