Forum Discussion
18 Replies
Witam serdecznie. Od jakiegoś czasu nie mogę grać w gry EA. Dotyczy to battlefield 1 i 5 oraz battlefronta. Wyskakuje mi taki komunikat: "Brak połączenia z ea online. Parametry twojego łącza internetowego mogą być niewystarczające dla tej gry". Dodam że to nie jest wina internetu ponieważ sprawdzałem u kolegi na jego internecie i dalej jest ten sam błąd, a na jego konsoli wszystko działa normalnie. W inne gry jak np call of duty etc mogę grać bez problemu. Z góry dziękuję za odpowiedź i pomoc
Hej,
Mam problem z Battlefield V na PS4. Po instalacji najnowszego pliku aktualizacyjnego wciąż dostaję informację o utraceniu połączenia z serwerami EA. Normalnie bym się zastanowił nad portami czy czymś takim, lecz w tym samym momencie, na tej konsoli i koncie, jestem w stanie grać w Battlefield 1 online.Mam to samo, z tym, że nie mam odniesienia czy to problem u mnie czy z EA bo gre zakupiłem wczoraj i funkcje sieciowe nie działają. Próbowałem różnych rozwiązań znalezionych w internecie, zaczynając od zmianę wersji IP z 6 na 4 u dostawcy internetu i skończyłem na przekierowaniu portów. Nic to nie pomaga.
Mam ten sam problem. Grę kupiłem 2 dni temu, i próbuje od rana zagrać multi i nie idzie. Pokazuje to samo co tobie. Próbowałem wszystkiego i nic. Najwidoczniej to jakiś problem z serwerami bo inne gry multi mi działają bez problemu.
witam dokladnie ja tez mam taki sam problem
Produkt: Battlefield V
Platforma:Sony Playstation 4
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 4 Slim
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
W jakiej części gry pojawia się problem? Menu gry
W którym menu gry byłeś/byłaś kiedy pojawił się problem? Glownym
Wybierz swój region Europa
Na którym serwerze się to stało? EA
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) 18/04/2020/16:30
Opisz pokrótce napotkany błąd: Po wybraniu gry, pokazuje się meni z napisem utracono polaczenie z serwerem EA. Wszystkie opcje połączenia z internetem pokazuje jako poprawne. Twardy reset konsoli też nie pomógł. Zmiana z wifi na kabel również. Problem wystąpił po aktualizacji.
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie wiem dlatego pytam 🙂
Co się dzieje? Opisane już wcześniej.
Co powinno się stać? Włączyć się gra
Pomozcieee!! Co robić ?
Dzień dobry nie mogę zalogować się fobgry w battlefild 5 na ps4 proszę o pomoc
- @W środę nie było połączenia, w czwartek było, wczoraj nie wiem, dzisiaj znowu nie ma
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu dotyczącego błędu po aktualizacji Battlefield V . Utracono połączenie z serwerem EA ? Jak to rozwiązać żeby była możliwość dalszego grania? Mam wykupione członkostwo na EA ważne do 30.04.2020 ?
- EA_Kuba6 years ago
Community Manager
Cześć wszystkim 🙂
Połączyłem kilka wątków dotyczących tego samego problemu w jeden.
Poprosiłbym Was o sprawdzenie czy opisany problem pojawia się jeśli połączycie konsolę przy pomocy alternatywnego połączenia internetowego.
About Battlefield Dyskusja o serii
Community Highlights
- EA_Pulsar3 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 6 days ago
- 25 days ago
- 28 days ago