Forum Discussion

PanPiecu's avatar
8 months ago

Battlefield V oprogramowania nie można używać gdy gra jest uruchomiona: ReWASD

Produkt: Battlefield V
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD Radeon RX 5700 XT Red Devil 8GB
Podaj ilość pamięci RAM w GB 16 GB
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID? PanPiecu
Czy problem pojawia się tylko przy włączonej rozgrywce międzyplatformowej? Nie
W którym trybie miało to miejsce? ----
W jakim trybie? ---
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 26/11/2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 19:14
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? nie wiem
Co się dzieje? Przy uruchamianiu gry pokazuje mi się komunikat ,,tego oprogramowania nie mozna uzywac gdy gra jest uruchomiona: ReWASD"
Co powinno się stać? gra powinna sie wlaczyc

8 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

Hej @PanPiecu 

Obawiam się, że grę będzie można uruchomić dopiero po odinstalowaniu wymienionego programu. 

• @EA_Kuba Tylko problem jest taki że nie mam takiego programu na kompie mam pada od XBOXA ONE i nie potrzebuje mapping-u kontrolera
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

Hej @PanPiecu 

Dzięki za odpowiedź. 

Jeśli ten program był kiedykolwiek zainstalowany na Twoim komputerze istnieje możliwość, że na komputerze pozostały "resztki" po jego instalacji. Sprawdź proszę za pomocą dowolnego programu do czyszczenia pozostałości po deinstalacji programów, czy uda się w ten sposób problem zniwelować. Możesz w tym celu skorzystać z programu Revo Uninstaler, lub innego darmowego programu. 

Sugerowałbym również, na wszelki wypadek przeskanować komputer pod kątem malware (za pomocą narzędzia Windows, lub Twojego programu antywirusowego wykonując pełny skan). Zdarza się niekiedy, że tego typu oprogramowanie podszywa się pod programy mapujące klawisze działając jako keylogger. 

Ostatecznie jeśli na Twoim komputerze jest kilku użytkowników Windows, upewnij się, że program nie został zainstalowany wyłącznie dla jednego z kont. 

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,143 PostsLatest Activity: 2 days ago