Forum Discussion

SaRex2003's avatar
7 years ago

Battlefield V problem z ciągłą utratą połączenia

Witam Mam problem związany z Battlefieldem V. Otóż gdy Dołączam do gry po 3-5 minutach grania wywala mi komunikat ,,Utracono połaczenie z serwerem". Strasznie mnie to irytuje ponieważ dzieje sie tak w 99% meczy.
Najśmieszniejsze jest to że w Battlefield 1 i cs go wszystko chodzi poprawnie więc nie może to być problem z Internetem.
Prosze o pomoc !!

p.s Wysyłałem już podobny post ale tym razem dodaje testy z programu.

50 Replies

• SHREKUS12's avatar
    SHREKUS12
    Seasoned Newcomer
    7 years ago

Witam.Posiadam ten sam problem ,wcześniej jeszcze się ten problem tak nie nasiliał acz kolwiek był uciążliwy, teraz mianowicie mam jak poprzednicy.

Co chwilka Utrata połączenia z początku myslałem ze to moja wina internetu lub coś w tym stylu ... ale to była winna Bf5.Poprzednie wersje chodziły bez problemu ..

W sumie nie ma się co dziwić iz za kazdym razem są błędy ze strony EA.

Polecam się zapoznać !! 

https://www.youtube.com/watch?v=xq91tkx-2B0

Battelfield , dobra i godne polecenia tylko głównie są błedy krok na kroku.

• KapitanCzarny268's avatar
    KapitanCzarny268
    Rising Hotshot
    7 years ago

I co? Wątek stoi w miejscu a pomoc nic nie robi? HAHA! Śmiech na sali!

• ImMajster's avatar
    ImMajster
    Rising Traveler
    6 years ago

Nic z tym nie zrobią. Ostatnia aktualizacja menu gry sprawiła że rozłącza mnie mniej więcej co trzeci mecz i nic zrobić nie można.

Spaprana robota, śmieszna beta. 

• kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    6 years ago

Faktycznie od wczoraj nie da się normalnie grać rozłacza z serwerami TOTALNA LIPA

• Aż normalnie jestem w szoku. Nie wiem co pomogło, czy wyczyszczenie pamięci podręcznej Origina, czy "zabicie" procesu Killer Network Center (mam płytę główną MSI), ale od dwóch dni nie wywaliło mnie z ani jednej rozgrywki BF V. A ostatnimi czasy każdy jeden mecz kończył komunikat Utracono połączenie z sesją. Dzięki WIELKIE! :D