Forum Discussion
Dzięki za informacje. Postąpiłem tak jak napisałeś i gra działa poprawnie. Jedyne co sprawiło problem to lekkie spadanie klatek na sekundę (FPS) i wywalenie błędem "pamięć nie może być read" przy próbie usunięcia komunikatu Windows chcący zwolnić miejsce na dysku, który wyskoczył mi podczas gry i zasłonił kawałek ekranu podczas gry (w dostosowaniu przed wejściem do akcji w bitwie). Przy rozegraniu jednej "próbnej" bitwy wszystko przez cały czas działało normalnie. Nie było żadnych komunikatów, czy wywaleń do pulpitu, poza tym jednym przypadkiem z komunikatem. Jedyne co lekko irytuje to spadające FPSy na początku bitwy lub w bardziej dynamicznych akcjach, tak ogólnie nie miałem innych problemów.
Dziękuje za pomoc. W razie jakiś problemów będę pisać pod tym tematem, lub w nowych wątkach, jeżeli dostrzegę jakieś nieprawidłowości działania programu.
Spadki mogą być związane ze sprzętem bo silnik gry jest dość wymagający 🙂. Cieszę się, że mogłem pomóc 🙂.
- 6 years ago
Dzisiaj znowu pojawił się problem z wyłączającą się grą w trakcie rozgrywki. Czy powinien znów kliknąć napraw grę ?
About Battlefield Dyskusja o serii
Community Highlights
- EA_Pulsar7 months ago
Community Manager
Recent Discussions
Oszuści w grze
Solved4 days ago- 5 days ago
Problem ze zmianą języka
Solved6 days ago