Forum Discussion

H1szp4n1xPl's avatar
3 months ago

Battlelog -bf3 problem z dodaniem znajomego

Problem na Battlelogu, PC, Battlefield 3, jest wysłała prośba, lecz po odświeżeniu strony znowu pojawia się "dodaj do znajomych", a znajomy nie dostaje żadnego zaproszenia. Usuwanie znajomych nawet nie jest możliwe. Chciałem pograć w co-opa

6 Replies

• Tak, na EA app mam 43 znajomych, a na battlelogu 42 i właśnie brakuje tej jednej osoby( w ten weekend zakupiła grę). Grę posiadam od 2015 roku i nigdy nie było problemu dotyczący listy znajomych. Nie mogę nikogo dodać, ale też usunąć z listy znajmych.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej @H1szp4n1xPl 

Dzięki za odpowiedź i dodatkowe informacje. 

Spróbuj poniższych kroków (po wykonaniu każdego z nich spróbuj dodać znajomego): 

1. Wyloguj się i zaloguj ponownie do Battlelog

2. Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki i zaloguj się ponownie

3. Zaloguj się do Battlelog w karcie incognito 

4. Otwórz Battlelog z poziomu innej przeglądarki

• Hej @EA_Kuba
    Sprawdziłem wszystkie opcje które mi podałeś, lecz nic nie działa. Zaproszenie nie wysyła się, po zmianie lub odświeżeniu strony dalej mam opcje zaproszenia do znajomych.
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej @H1szp4n1xPl 

Dzięki za odpowiedź. 

Czy taka sama sytuacja ma miejsce jeśli zaproszenie jest wysłane do Ciebie? 

• Hej @EA_Kuba
    Tak, jest dokładnie tak samo, brak powiadomień, ciągła możliwość dodania do znajomych. Znajomy jest na ea app, pojawia się też w ekranie startowym BF4 i BF1, lecz na battlelogu nie pojawia się na liście znajomych.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,084 PostsLatest Activity: 23 hours ago