Forum Discussion

Patryk1k93's avatar
6 years ago

BF 4 zostales wyrzucony przez punkbuster

Siema.

Mam duży problem w Battlefield 4 od około 1 tygodnia. Pewnego dnia tak o bez powodu wyrzucono mnie z serwera. Komunikat to ZOSTAŁEŚ WYRZUCONY PRZEZ PUNK BUSTER.

Kiedy włączam grę przez przeglądarkę po staremu to jest to samo tylko ze komunikat inny :

Rozłączenie z grą: wyrzucił cię Punk Buster. Podany powód: Punk Buster kicked player 'Patryk1k93' (for 2 minutes) ... Violation (GAMEHACK) #83022 i totalna * nigdzie nie mogę pograć

Niech nikt nie pisze nawet czy kiedykolwiek używałem hacka bo ja nawet nie wiem jak to sie instaluje i nie chce wiedzieć po prostu grałem sobie jak zawsze uczciwie czysto i tak o z * mnie wyrzuciło i koniec po grze. Do evenbalance 5 razy pisałem z prośba o odblokowanie ale to maja w * i 0 odpowiedzi z ich strony.

Mam win 7 64 bit home premium sp1.

Po tym problemie Reinstale aktualizacje pb nie pomogly nawet format wszystkiego nie pomogl.

5 Replies

• Ja tez, juz od tygodnia staram sie o odbanowanie ale nic z tego nie wychodzi

• Ja już w Battlefielda 4 nie gram od 2 lat, przez ten błąd. Próbowałem reinstalować całą grę, jak i Punkbustera. Próbowałem aktualizować Punkbustera. Ustawiałem Firewall, żeby zezwalał. I wciąż, po 10 sekundach grania na jakimkolwiek serverze, zostaję wyrzucony z powiadomieniem "Zostałeś wyrzucony przez Punkbustera". Nie mam zielonego pojęcia, jak rozwiązać ten problem, bo korzystałem już chyba naprawdę ze wszystkich możliwych opcji, które miały być "100% working". Pozdrawiam

• Admin1/4 inteligent z nielegalnym oprogramowaniem wspomagająca grę B4 teleportuje się aby zabić to to norma na serwerach ale gdy widzę na końcu mapy błysk lasera celownika snajpera w monitorze 60 cali gdy on ma laptopa 17cali i zabija? Ja z celownikiem zum 20 ledwo widzę go na mapie . Każdy wie że laser snajpera ma zum 8 więc bez kodów czita to -( nie będę mu ubliżał bo jak zwykle kik w grze). I to wszystko za zgodą producentów gry i dostawców serwerów.
    , "hacki", torrenty, "cracki" to dla starego małpa czita .
  • @Patryk1k93 zabiłeś * serwera który używa "hacki", "cracki" i to powód "bana" więc zmień serwer bo na ćwierć inteligentów adminów z kasa nie ma rady bo to ich serwer i za niego płacą. Admin1/4 inteligent z nielegalnym oprogramowaniem wspomagająca grę B4 teleportuje się aby zabićto to norma na serwerach ale gdy widzę na końcu mapy błysk lasera celownika snajpera w monitorze 60 cali gdy on ma laptopa 17cali i zabija? Ja z celownikiem zum 20 ledwo widzę go na mapie . Każdy wie że laser snajpera ma zum 8 więc bez kodów czita to -( nie będę mu ubliżał bo jak zwykle kik w grze). I to wszystko za zgodą producentów gry i dostawców serwerów.