Forum Discussion

raptozar's avatar
2 years ago

BF1: Admin serwera „[Beta]” na EU wyrzuca każdego kto go zabije i hostuje boty

tl:dr W Battlefield 1 jakiś gość o nicku [edytowane przez EA_Kuba] na serwerze „[Beta] Welcome, operation server, No Hacker” banuje każdego, kto go zabije i hostuje boty. Gra najbardziej leniwym stylem gry, używając broni OP i ciężkiego bombowca. Jest w 99% administratorem serwera.

To była tylko przypadkowa gra w środku nocy w Fort de Vaux. Niestety na serwerze był jakiś bot, który oszukiwał wynik (100-0 używając tylko miny) i nikt go nie nie wyrzucał. Myślałem, że po prostu nie ma admina, który by go wyrzucił, dopóki...

Zabiłem gościa, który właśnie campił z M1917 w korytarzu w pobliżu punktu B na drugim etapie operacji. Zanim się odrodziłem, zostałem wyrzucony z serwera przez administratora. Wydawało się to dziwne. Było już późno, więc postanowiłem ponownie sprawdzić serwer jako widz. Wtedy zauważyłem, że każdy, kto zabił tego gościa, został natychmiast wyrzucony!

Na następnej mapie (Monte Grappa, gdzie oczywiście grał Heavy Bomberem lol) chciałem go zapytać jako widz, czy się nie myle i wyrzuca ludzi którzy go zabiją, ale znowu mnie wyrzucił XD

Więc po prostu wszedłem ostatni raz, aby powiedzieć wszystkim, co robi, a potem po prostu zbanował na stałe mnie na serwerze.

To jest jakaś paranoja, że takie coś jest dozwolone!. Koleś oferuje nawet VIP na swoim serwerze za 5£ za tego rodzaju matactwa!!!

edytowane z racji zasad forum odnośnie szkalowania - EA_Kuba

1 Reply

• Witaj

W BF1 każdy może wykupić sobie serwer i wprowadzić na nim swoje zasady, oraz broń jaka będzie używana EA nie może nakazać czy zakazać takich rzeczy. Polecam grę na oficjalnych serwerach 

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,159 PostsLatest Activity: 3 hours ago